Бурджу Бириджик стана немска шпионка

Актрисата се снима в немски филм

След първия си актьорски опит, тя решава да не застава повече пред камера. Бурджу Бириджик обаче продължава да се реализира като актриса под натиска на хората около нея. Съвместявайки красотата и талант, тя стана една от най-търсените актриса за главни роли. Сега Бурджу изпълнява роля в немския шпионски филм “Цицерон” , който бе пуснат в турските кина от 18 януари.

Актрисата става известна с участието си в сериала "Песента на живота”. Освен че се снима в телевизионни поредици и филми, Бурджу Бириджик украсява кориците на различни списания. Някои я определят като секси, други като момиче с невинно излъчване ...

Родена е в провинция Анталия в град Елмали и има брат. "Майка ми работеше, баба и дядо ни гледаха. Когато влязох в университета, напуснах този град. Преместих се в Измир и учих там в Археологическия факултет. По това време започнах да играя и в Общинския градски театър", разказва актрисата в интервю за вестник "Хириет".

Докато учи в университета

решава да участва в състезание за таланти

а след това идва в Истанбул и влиза в поредицата“ Великолепният век ”като гост-артист. Следват поканите за участия и в други проекти.

Във филма "Цицерон", чиито действие се развива през 40-те години на миналия век, Бурджу Бириджик влиза в кожата на немска шпионка. "По време на Втората световна война има закон, наречен "Т4", който германците прилагат не само към евреите, но и към други националности. Те искат да премахнат децата с увреждания или синдрома на Даун и да създадат чиста арийска раса.

Във филма аз играя ролята на Корнелия Кап, която работи като асистент на Хитлер. И тя има дете със синдром на Даун. Ще видим много трудни ситуации, в които изпада тази жена - от тормоз до борба за спасяването на детето й и мъжа, в когото е влюбена.

Влизайки във филма актрисата не знае добре немски, говори с акцент, и за да се справи с това и помагат местни приятели. Във лентата участват още двама турски актьори - Сердар Акар и Ердал Бешикьоглу.

В момента Бурджу Бириджик се снима в новия телевизионен сериал "Врата".

Преди три години Бурджу Бириджик се омъжи за известния рекламен агент Емре Йеткин. "Емре е сладък, умен и забавен човек. Влюбих се в него. Освен това той постоянно ме учи на нещо ново и запали страстта ми за пътуване по света ...

От известно време съпругът й е неин мениджър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино