Бури, гръмотевици и градушка пожела евродепутат на гей парада

Българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки от официалната си страница във "Фейсбук" написа отворено писмо, отговор на покана, изпратена до него за участие в "София прайд". Тя е отправена и до всички български народни представители, представителите на България в Европейския парламент, министри.

Джамбазки пожела по време на събитието да има буря с грамотевици и градушка.

В писмото си той пише, че „София прайд” е политическо събитие с политически искания и лозунгите, които се издигат там категорично противоречат с неговите политически убеждения. Той прилага и десет свои коментара към конкретни политически искания от страна на организаторите на това събитие. В отговор на исканията им за промяна на чл. 6 от Конституцията на Република България, Джамбазки пише, че текстът на КРБ е напълно изчерпателен и задава въпроса „ако искате да Ви споменем поименно в Конституцията?”

Не желая по никакъв повод да си прекарам времето в компанията на странни същества тип „Елза Парини“, които се кривят и кълчат, качени на платформа, гримирани и намацани като статисти в нискобюджетна комедия на ужаса, това поне е естетически избор, на който имам право, коментира още Ангел Джамбазки.

Той допълва, че това събитие ще струва на българските данъкоплатци командироването и събирането на повече от хиляда и двеста служители на МВР, от няколко областни дирекции. Оголвайки райони, в които тези служители са много по-нужни. Доста скъпо излизат на данъкоплатеца съботните Ви разходки из центъра на столицата, категоричен е воеводата.

Коментари

Задължително поле