Бутнаха заведение в Слънчев бряг, свързвано с Божо Кравата Преди седмица го съборили, то изникнало отново

Кадър от БТВ

Бар „Оксижен“ в курорта Слънчев бряг, свързван с Божо Кравата, вече не съществува. В четвъртък багери го премахнаха, тъй като се оказало че е незаконно. „Само преди седмица незаконната част на „Оксижен“ бе съборена, но се оказа, че след това си я построили отново“, каза източник от комплекса.

Собственикът на заведението коментира пред журналисти, че става дума само за част от дискотеката.
„Оксижен“ се намира до добилата известност с гангстерската престрелка от миналия сезон кръчма „Фор ю“.
Говори се, че част от това заведение също е незаконна, но ще видим какво ще предприемат институциите, каза отлично информиран източник.

Между другото преди месец двама се опитаха да подпалят заведението „Фор ю“. Пред „Труд“ обаче отлично информиран източник уточни, че пироманите, които са предизвикали пожара, не са полели заведението, а входа на хотела до него. Това навеждало на мисълта, че вероятно става дума за инсцениране на гангстерска война, каквато не съществува.

Щетите от палежа не са големи от една страна, а от друга има скандален факт – подпалено е заведението „Фор ю“. Вероятно някой иска да скара враждуващите и без друго страни и да разбуни наново духовете, допускаха криминалисти.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Да попитам нещо журналистите!Като го бутнаха това заведение какво стана после?Падна ли то?Абе тъпаци, къде сте учили?!Защо не писахте събориха?!Бутането не означава непременно че е съборено!

  2. Като“е изникнало отново“/вж.заглавието/,има чл.323 НК.Като се приложи този текст от НК,вече няма да изниква! Това е!!!Просто е като бобена чорба!!!Така че…

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.