БФС с нов голям спонсор

БФС представи новия спонсор на националния отбор. Това е фирмата "Виваком".

Договорът между телекомуникационната компания и футболния съюз е за три години.

"Днес е добър ден за националния отбор. Радвам се, че подписахме договор с "Виваком". Това е една много голяма компания, с която последните две години си сътрудничим. Фирмата изгради интернет и телефонната мрежа в новата база, така че работата на журналистите да се улесни, а и момчетата от националните отбори да си прекарват приятно свободното време.

След като "Виваком" демонстрира доверие към нас, се надяваме това да повлече крак и да имаме още нови спонсори. Това партньорство е много важно за нас като федерация, която не получава нито стотинка от държавата", заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

БФС представи нов официален спонсор

"За нас е чест, че сме партньори на БФС. В последните две години положихме много усилия, за да бъде изградена тази база. Всичко е с последния писък на технологиите- високоскоростен интернет, интерактивна телевизия. Смело заявявам, че в България няма друго такова съоръжение.

Нашата компания дълбоко вярва, че ако вложи много усилия, ще върне усмивките на хората по трибуните. При тези 4,2 милиона души клиенти, които са се доверили на компанията, ние сме готови да предложим редица проекти и някои от тях ще се случат скоро. Основната ни цел е да върнем атмосферата на мачовете на националния отбор. Замислили сме много интересни инициативи", заяви Мирослав Петров, главен директор Продажби на "Виваком".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ