Българин в Испания уби съпругата си и 6-годишната им дъщеря (ВИДЕО)

39-годишният Галин Петров Стоянов намушкал с нож 29-годишната си съпруга Ирина и 6-годишната им дъщеря Мария в дома им в Мадрид. След двойното престъпление се опитал да посегне на живота си, като се е намушкал няколко пъти в гърдите, шията и краката. Настанен е в болница Puerta de Hierro в Махадаонда. Националната полиция е поела разследването, съобщава вестник El Mundo

Престъплението е извършено в 22:13 ч. в неделя. Убиецът е изпратил по WhatsApp съобщение до няколко свои познати, че е нападнал жена си и дъщеря си и че ще посегне на живота си.

Приятелите веднага отишли в къщата, но никой не отворил. Обадили се на Националната полиция, която отишла на място и успяла да влезе в дома. В коридора на къщата са открили телата на жената и дъщеря и ранения мъж в друга стая. Жената е била с прободни рани по врата и гърдите. Момиченцето също е с няколко прободни рани.

Задържаният български гражданин няма криминално досие, потвърдиха от централата на мадридската полиция. Двойката от близо десетилетие живее в Испания, където преди шест години се появява на бял свят единствената им дъщеря Мария. Семейството пътува често до България, където живеят техни роднини. Няма оплаквания за малтретиране в брака, въпреки че източници от полицията подозират, че може да е имало епизоди на малтретиране преди убийството.

"Ирина Спасова беше на 29 години и работеше като козметик, занимаваше се основно с маникюр. В квартала тя беше известна с това, че често сменяше цвета на косата си. Като изключим това и бляскавите им коли — те имаха две БМВ-та — семейството се държеше на доста нисък профил в квартала. Отстрани изглеждаха като примерен брак“, твърди кварталният зеленчуков търговец.

Галин Стоянов е на 39 години, механик по професия. „Той беше много добър човек. Винаги се е отнасял добре с нас. Не разбирам какво може да се е случило”, казва семеен приятел. „Никога не бих могъл да си представя нещо подобно да се случи.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа