Българите, спечелили „Оскар“, наемат родни таланти

Петър Митев и Владимир Койлазов

Основателите на спечелилата “Оскар” Chaos Group Петър Митев и Владимир Койлазов обявиха, че търсят да наемат български специалисти.

Владимир Койлазов, който на 11 февруари получи “Оскар” за цялостен принос в категорията “Научни и инженерни технологии”, разширява компанията си и търси да наеме български специалисти.

“Тази награда съвсем не е най-високото постижение, към което се стремим – каза изпълнителният директор и съосновател на Chaos Group Петър Митев вчера на официалното представяне на наградата в София. – Не преставаме да се развиваме и да разкриваме нови хоризонти в индустрията за визуализация. В момента екипът ни в България наброява над 200 души. Търсим нови специалисти от различни сфери – освен програмисти към екипа прибавяме продуктови мениджъри, 3D специалисти, специалисти по осигуряване на качеството, хора с мениджърски опит за управление на дивизии в компанията, специалисти по маркетинг и продажби и др. Гордеем се и с нашата стажантска програма, с която даваме шанс на млади таланти в програмирането и 3D визуализацията да се развият и да останат при нас.”

Научноизследователската и развойна дейност на Chaos Group в областта на облачния рендъринг, сканиране на материали и виртуална реалност оформя бъдещето на креативните подходи за разказване на истории и дигитален дизайн. Chaos Group има офиси в София, Лос Анджелис, Балтимор, Сеул и Токио.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. БРАВО на момчетата:) Да са живи и здрави и да постигат още мнооого успехи. Знаем колко е трудно това поприще и затова още повече оценяваме огромния им успех. Поздрави от далечна Канада:) Гледаме, че в канада нямате филиал:))) Нашите синчета, особено единя е в подобна област и вече с успехи:))) Та не се знае:) Където и да сме, Българи сме:) С огромно уважение – Обединени:)!!!

  2. Талант, ентусиазъм, адаптивност и много, много труд! Браво! Програмист съм и си давам сметка, какво Ви е коствало всичко това, за да успеете и да бъдете оценени! Желая Ви още много успехи! Ако бях на вашата възраст или по-млада, щеше да бъде чест за мен да съм част от Вашия екип, но…

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.