Българката Анжела Недялкова на червения килим на премиерата на „Трейнспотинг” 2

Премиерата на хитовата продукция „Трейнспотинг“ 2 се състоя в Единбург. На червения килим заедно със световните знаменитости блесна и българската актриса Анжела Недялковая. Тя играе в лентата рамо до рамо с Юън Макгрегър, Робърт Карлайл, Джони Лий Милър и Юън Бремнър.

25-годишната Анжела е известна на публиката с ролята си на Дара в сериала „Връзки”, както и с участието си във филмите „Източни пиеси" (2009) на Камен Калев, „Аве" (2011) на Константин Божанов, „Пътят към Коста дел Маресме" (2014) на Иван Ничев и „Досието Петров" (2015).

Актрисата играе и една от главните роли в холандската продукция „Райска стая” на режисьора Йост Ван Гинкел, която бе холандското предложение за „Оскар” за 2015 г.

"Трейнспотинг" 2 с режисьор Дани Бойл се завръща отново на екран след 21-годишно отсъствие. Той е с оригинално заглавие "T2: Trainspotting" и проследява живота на героите 20 години по-късно. Вдъхновен е от продължението на „Трейнспотинг" от Ървин Уелш „Порно".

След първия филм очакванията са доста високи. Освен това, докато оригиналната лента е струвала само 3 млн. долара през 1996 г., новата продукция възлиза на цели 70 млн. долара.

Коментарите до момента са до голяма степен положителни. „Гардиън“ пише, че филмът не е толкова добър, колкото първия, но пък има същите хъс и енергия“.

/БТВ/

https://www.youtube.com/watch?v=EsozpEE543w

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино