Българската петролна и газова асоциация подкрепя Делян Добрев

"От името на Българската петролна и газова асоциация, единствената представителна структура в сектора течни горива, бихме искали да изразим подкрепата си към г-н Делян Добрев", се казва в декларация на асоциацията, изпратена до ПГ на ГЕРБ и след това разпространена.

"Смятаме, че в качеството му на депутат и председател на Комисията по енергетика в Народното събрание, г-н Добрев е полезен за обществото - се изтъква в декларацията. - Неговите компетенции в областта на енергетиката са безспорно доказани. Приносът му за развитието на държавата-също.

Българската петролна и газова асоциация е водила ползотворен диалог с г-н Делян Добрев и в качеството му на Министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на премиера Бойко Борисов, така и след това в качеството му на депутат от управляващото мнозинство.

Българската петролна и газова асоциация категорично подкрепя запазването на г-н Добрев на поста председател на Комисията по енергетика в Народното събрание.

Загубата на експерти от такъв ранг няма да е от полза нито за държавата, нито за нейните граждани, нито пък за представителите на енергийния бранш.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България