Българска вечер за Мъри в Анталия

Българска вечер организира Станимир Стоилов по случай 50-ия си юбилей. Празникът го намери в Анталия, където е на подготовка със своя „Астана“ в баровския комплекс „Мардан Палас“.

Стоилов покани Стойчо Младенов, треньор на „Кайсар“, и щаба му на парти. От Астана трябваше да долетят всички босове на клуба. Така българската група ще включва още Цанко Цветанов, Анатоли Нанков, Тодор Янчев и Саид Ибраимов. Можеше да е и по-голяма, но родните отбори се прибраха от подготовка заради предстоящия старт на Първа професионална лига.

Най-популярният казахстански сайт „Спорт“ определи Стоилов като човека, който промени футбола в страната. В очерк за юбиляря се изтъква как никой отбор не е успял да направи пробив, но благодарение на него „Астана“ е традиционен участник в групите на евротурнирите.

Стойчо Младенов пък постигна нова победа с български привкус с „Кайсар“. Тимът спечели с 2:0 срещу арменския „Банантс“. Головете вкараха бившият централен нападател на ЦСКА Стефан Николич и звездата на „Черно море“ от миналото Матиас Курьор. Откакто пое „Кайсар“, Младенов загуби единствено от „Локомотив“ (Пд) в контролите в Турция.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ