Българското дерби в Русия по тв

Българското дерби от руската Премиер лига ще е гвоздеят на програмата на спортните канали на Мтел през уикенда. „Спартак“ на капитана на националния отбор Ивелин Попов излиза срещу ЦСКА, в чиито редици играе Георги Милано. Московският сблъсък е в събота от 17,30 часа и ще се предава пряко по „Mtel Sport 1“.

Премиер лигата предлага още едно зрелище – водачът в класирането „Зенит“ приема „Ахмат“ (Грозни) в неделя от 20,00 ч., също по „Mtel Sport 1“. По „Mtel Sport 2“ пък ще има три мача от първия кръг на холандската Ередивизи: „ПСВ Айндховен“ – „Аз Алкмаар“ (събота, 19,30 ч.) и „Хераклес“ - „Аякс“ (събота, 21,45 ч.), „Фейенорд“ - „Твенте“ (неделя, 15,30 ч.).

по същия канал зрителите ще могат да проследят и мачовете на националния отбор по плажен футбол с Андора (събота, 15,30 ч.) и Унгария (неделя, 18,00 ч.).

По „Mtel Sport 1“ пък ще се излъчват решителните двубои от тенис турнира от сериите „Мастърс“ в Монреал. Полуфиналите са в 22,00 и 3,00 ч. в събота срещу неделя, а финалът започва в 23,00 ч в неделната вечер. По същия канал ще се предава и уикендът в Moto GP в Австрия. Квалификацията е в събота от 13,30 ч., а стартът ще бъде даден в 11,50 ч. в неделя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт