Българче спечели купа с „Барса“ в Пунта Кана

Малкият талант Георги Ангелов спечели купа с екипа на „Барселона“ в Доминиканска република. През лятото 9-годишният Гого бе харесан измежду 1200 деца за школата на каталунците, където малкият голмайстор вече е титуляр. За първи път „Барса“ в неговата възраст гостува в чужбина и триумфира на турнир в Пунта Кана.

Междувременно суперзвездите от първия тим ще гостуват на „Реал“ с рекордните 11 точки преднина. „Барса“ спечели с 4:0 срещу гостуващия „Депортиво“ с по 2 гола на Луис Суарес и Паулиньо. Уругвайският нападател трябваше да направи хеттрик, но незаслужено негово попадение бе отменено. Това накара треньорът Ернесто Валверде отново да пожелае въвеждане на системата за видео съдии в Примера дивисион. Шефовете вече обявиха, че ще я приложат догодина.

Гилермо Амор, директорът на „Барселона“, охлади мераците на Кристиано Роналдо за шпалир от страна на отбора му в събота на „Сантяго Бернабеу“. „Ние не сме участвали на световното клубно първенство и няма за какво да го правим“, категоричен бе футболистът от „дриймтима“ на Йохан Кройф.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ