„Бързи и яростни 8“ ускорява към екрана

Шарлиз Терон е новото лице в поредицата

26-3

Голямата световна премиера тази седмица е “Бързи и яростни 8”. Очаква се автомобилният екшън да донесе астрономически приходи и да се превърне в един от най-големите блокбастъри на годината. Франчайзът с Вин Дизел и Скалата има легиони от фенове, но има и страшно скептични зрители, които гледат критично на този корпоративен продукт.

Те бяха особено разочаровани да видят Шарлиз Терон като новото лице на поредицата. Превъзходната актриса се присъедини към ансамбловия актьорски състав на сапунено-петролната сага “Бързи и яростни” и вече няма връщане назад. Носителката на “Оскар” и безупречна ДНК ще играе ролята на злодей в подготвяната осма част на крайно досадната автомобилна поредица. От една страна, Шарлиз е висока, стройна, с широки рамене, с уклон към опасното шофиране и каскадите и е идеална за екшън филми.

26-4

Но точно в тази боза ли трябваше да избира да се снима, чудят се много фенове на по-класните представители на жанра. И то точно след като постигна световен успех и признание с безобразно добрата роля на Фюриоса в шедьовъра на Джордж Милър “Лудият Макс: Пътят на яростта”, който бе номиниран за 10 награди “Оскар”, спечели шест и стана един от най-високо оценените филми на годината.

Ето в такива продукции трябва да се снима Терон, пишат в коментарните секции под новината недоволни зрители. Със сигурност “Бързи и яростни 8” ще бъде огромен финансов успех и ще плени бедното колективно въображение на младежката аудитория, но като кино най-вероятно няма да предложи нищо значимо. Дори напротив. Точно както стана с предишните седем филма от тази толкова шумна и досадна поредица.

26-1

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино