Бързи полицейски производства срещу 7 нарушители, спипани по пътищата в Пловдивско

Бързи полицейски производства са започнати срещу седем водачи на МПС-та, заловени от петък до неделя за различни нарушения по пътищата в Пловдивска област.

На улица „Братя Бъкстон” и на ул. „Димитър Талев” в Пловдив 22-годишен местен жител и 34-годишен от село Чоба били спипани дрогирани зад воланите на „Ауди” и „КИА”. Под въздействието на 1,74 промила алкохол на „Кукленско шосе” в Пловдив бил засечен 59-годишен водач на “Опел”, а на бул. “Христо Ботев” в града под тепетата 40-годишен се бил качил зад волана на “БМВ” с 1,81 промила.

Пиян с 1,53 промила бил и 67-годишен мъж от Ягодово, предизвикал катастрофа с материални щети в селото, блъскайки с лекия си автомобил “Ланча” други две коли.

В Асеновград 29-годишен мъж от село Мулдава шофирал лек автомобил “Сузуки” с 1,65 промила алкохол, а в Стамболийски 32-годишен неправоспособен от село Говедаре бил хванат с 1,83 промила.

В неделя по пътищата в Пловдивска област са станали 30 произшествия с материални щети. Регистрирани са и 2 катастрофи с двама ранени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право