Бързо и ефикасно срещу болките в гърба и кръста

Има един фитнес уред, който е много полезен при лечение на болки в гърба и кръста. Той е домашен, лесен за употреба и съхранение. Може просто да лежите отпуснати под някакъв ъгъл, който вие сте задали, да се люлеете, да висите с главата надолу или да правите упражнения. Той е полезен при лечение на дискова херния, както и при стеноза, помага да се обновят дисковете и ставите, заздравява мускулите, освобождава от стреса. Става дума за инверсни лежанки Тийтър.

lejanki_02 Консултирайте се с лекуващия ви лекар може ли да използвате лежанките Тийтър за упражнения при болки в гърба и кръста. Ако нямате някакви здравни противопоказания да лежите под ъгъл или да висите надолу с главата, възползвайте се от лежанките Тийтър. Освен че ще ползвате уреда на спокойствие вкъщи, той и не изисква много време. Достатъчно е да го използвате от 5 до 7 минути на ден с упражнения за рехабилитация, от три до пет пъти на седмица. Разликата ще я почувствате бързо, ще получите естествено облекчение и ще можете да водите активен живот.

Ефектът на лежанките започва още преди наклона от 20 градуса. Можете да нагласите и на 40, а при тренировка на 60 градуса наклон, вече се постига пълна декомпресия гръбначен стълб. Повече от половината потребители на лежанките Тийтър се преобръщат наопаки, "заключват се” на 90 градуса. Това положение дава допълнителна свобода на движенията. Движението при обърнато положение на тялото отпуска мускулите и спомага ресинхронизацията.Както споменахме, може просто спокойно да си лежите, а гравитацията да работи във ваша полза. Може да се люлеете, а може и да правите по-сложни упражнения - да прикляквате, да се изправяте, да правите коремни преси.

Лежанките  Тийтър от модела EP-950 Ltd на практика са почти универсални за всякакъв ръст и тегло. Те могат да бъдат използвани от хора, тежащи до 135 килограма и с височина от 1,46 до два метра! Ръкохватките за изпъване също имат функция за упражненията - могат да се използват за периодично изпъване и люлеене, при отпуснати мускули в долната част на гърба, натискането на ръкохватките може да помага за разтягането. По-големите опорни ръкохватки ще са ви в помощ за обръщането на тялото и спускане.

Уредът е лесен за монтаж, защото пристига при вас над идва над 85 процента сглобен. При ще имате инструкции за монтаж, както и диск за употреба със съвети за упражненията за спорт и разтягане. Има и допълнителен диск съдържащ с нагледен урок върху уреда. Гаранцията е пълна - за всички компоненти на лежанката и е за 5 години.

Компанията Тийтър е със седалище е в Пуялуп в щата Вашингтон, е лидер в производството и пазара на инверсионно оборудване. Това е единствената фирма, която е без прекъсване в бранша още от 1981 година. Уредите й са предназначени и за дома, и за клинични, и за фитнес центрове.

Знаете ли как някога е навлязла на пазара на инверсионни продукти? С „Небето е пределът” (STL) с гравитационните ботуши Hang Ups и инверсните лежанки с популярното днес име Teeter. „Небето е пределът” не е случайно. Самият инженер Роджър Тийтър, основател на компанията, след катастрофа е имал страшни проблеми с гърба, стигнал е почти до обездвижване.

Помогнала му инверсната терапия - толкова, че над 70-годишен, да може да тича и да кара сърф! Тогава Роджър Тийтър, който се занимавал с фитнес оборудване, замислил първообраза на сегашните лежанки.

Повече информация за продукта, както и за поръчка на модела EP 950:

www.lejanki.bg

https://lejanki.bg/nauchi-poveche/

https://lejanki.bg/vaprosi-i-otgovori/

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве