Транспортират в „Пирогов“ 16-годишна, пила по греша сода каустик

Аз-приятелят като поетическа сплав

Доведеният син на Стефан Данаилов: Лекарите го поставиха в медикаментозна кома, за да не се мъчи

Рекорден брой от 196 150 посетители отчита музей „Етър”-а в Габрово Статистиката е за деветте месеца на годината

Китай: С Вашингтон сме в „първа фаза“ от изготвянето на търговското споразумение

Осигуровки за шефове в няколко фирми

Верижна катастрофа затруднява движението край Мездра в посока столицата

Джина Стоева и Ивена отново запяха заедно

Външно: Препоръчваме на българите да не пътуват до Каталуния заради протестите, опасността е голяма

Съдът разпореди ново разследване за смъртта на дете на училищна площадка Родителите на 8-годишния Красимир продължават да водят гражданско дело за 600 000 лева срещу община Велико Търново

35 души са загинали при катастрофа с автобус в Саудитска Арабия

ВТУ договаря сътрудничество с Виетнам

Бъчварова инспектира внезапно Слънчев бряг (обзор)

Вътрешният министър Румяна Бъчварова изненадващо инспектира работата на полицаите в Слънчев бряг. Тя пристигна директно от Германия, където бе на официално посещение. В курорта тя направи обиколка заедно с шефа на бургаската полиция Калоян Калоянов.

Бъчварова обясни, че целта на проверката й е да види как униформените работят на място, като на тази база се направи анализ на извършеното и в случай на необходимост ще се оптимизират предприетите до момента действия.

Това лято от вътрешното ведомство поставиха бариери и контролно-пропускателни пунктове на входовете на комплекс с цел да се гарантира по-голяма сигурност. Това предизвика недоволството на местните хора и администрацията.

„Досегашната работа очевидно е довела до положителни резултати – увеличил се е оборотът на търговските заведения, въведен е ред, който в началото смущавал собствениците и някои граждани. Сега обаче всички са се успокоили и вече се чувстват по-сигурни, което е и главната цел”, каза Бъчварова.

Тя добави, че приложения в Слънчев бряг подход е една изключително добра практика, при която всички институции на местно ниво, имащи контролни функции, работят заедно, координират усилията си и извършват съвместни проверки.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Абе тази „шматка“ не разбра ли, че не става за министЕр на вътрешните работи???

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.