Бююкюстюн и Сайлак заедно на празник

Както е известно, популярните актьори Тюба Бююкюстюн и Онур Сайлак, които след 6-годишен брак се разведоха през 2017-а , имат близначки - Мая и Топрак. Наскоро бившите съпрузи се появиха заедно на обществено място. Те дойдоха на годишния училищен концерт на децата си в залата на Танцовата и музикална академия „Айтун Бентюрк“, където Мая и Топрак се обучават.

Момичетата участваха в танцово представление и родителите им с радост и гордост ги гледаха от местата си сред публиката. Въпреки това, когато пред тях застанаха репортери, настроението им се влоши и те отказаха всякакво общуване с тях. Без да отговарят на въпросите им, Онур и Туба се качиха в колата с момичетата и отпътуваха.

Туба и Онур отдавна водят поотделен личен живот. След развода и двамата си имат нови половинки, но поддържат приятелски отношения и уважение един към друг. В името на техните момичета, те заедно посещават детските празници и предприемат общи пътувания. Топрак и Мая живеят с майка си, но много често остават и при баща си.

Туба има връзка с бизнесмена Умут Евирген, а Онур Сайлак - със своята мениджърка Гьозде Йълмаз.

Коментари

Задължително поле