На 19 юни 2019 да почерпят

Шофьор помете полицейски шеф на мотор в София

Западът превръща хората в биороботи с айфони

Емил Радев ще е евродепутат от листата на ГЕРБ

Борис Джонсън печели най-много гласове на второто гласуване на депутатите консерватори

Румънец начело на фракцията на Макрон Дачиан Чолош е компромис между Париж и Хага

Солистите Виктор и Евгения: Нашият хор помага да разберете Русия Започна турнето на Кубанския казашки ансамбъл в България

Газ битката САЩ – Русия сваля цената на горивото у нас В хъб “Балкан” се чака, освен руско и азерско гориво, и американски и египетски втечнен газ

Българите никога няма да надхвърлят 7 млн. души По най-лошия сценарий за 80 г. ще се стопим до 2 млн.

Алесандра Амброзио си почива в съседна Гърция

ЕС отложи до октомври решението за започване на преговори с Албания и Северна Македония

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 19 юни 2019

Купуваме 50% по-малко нови коли от гърците Германците ни изпреварват осем пъти по автомобили

Тръмп: Бих обмислил военно нападение срещу Иран, за да не се сдобие с ядрено оръжие

Образователният министър Красимир Вълчев: Още 113 училища стават иновативни 400 от 2400 школа въвеждат подобрения в преподаването

Валентин Радев към лидерите на седемте синдиката на МВР: Очаквам диалогичност и сътрудничество

Това беше първа, опознавателна среща с лидерите на седемте синдиката на МВР. Очаквам диалогичност, сътрудничество, да работим заедно, за да подобрим нещата, които са положителни и да търсим решение на проблемите. Първото нещо, за което се договорихме, е да бъде направен функционален модел и анализ на дублиращи се функции в министерството. Основните приоритети в работата ще бъдат борба с битовата престъпност и войната по пътищата – заяви министър Валентин Радев, съобщават от МВР.

Той подчерта, че е открит за разговори и срещи и изрази увереност, че с помощта на синдикатите, които изразяват мнението на мнозинството във ведомството,  ще се подобри работата му. Министър Радев  уточни, че председател на Съвета за социално партньорство ще бъде заместник- министър Стефан Балабанов.

По думите на инж. Венцислав Станков, председател на синдиката на пожарникарите и спасителите „Огнеборец“, на срещата  са поставени редица въпроси, свързани с реформите на МВР, подобряването на условията на труд, повишаването на доходите и материалното осигуряване на служителите. Друг акцент е бил поставен върху изграждането на функционален модел, с помощта на който да се отговори на потребностите на обществото в областта на сигурността.

На срещата бяха представени Синдикалната федерация на служителите в МВР, Националният синдикат на гражданската администрация в МВР, Сдружение „Синдикат на служителите в МВР”, Сдружение синдикален алианс „Сигурност”, Сдружение „Национален синдикат на пожарникарите и спасителите „Огнеборец” и Национален синдикат „Полиция” – Хасково.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.