Валери Божинов: Бог ще ме накаже, ако спра с футбола

Бог ще ме накаже, ако спра с футбола. Това обяви Валери Божинов в интервю за сръбското издание "Спортски Журнал".

Бившият национал е без отбор и поддържа форма в Белград, където преди време носи фланелката на местния гранд "Партизан". За последно нападателят, минал през "Ювентус" и "Манчестър Сити", бе спряган за трансфер за новака в родния елит "Ботев" Враца.

"Дори и не помислям да спирам с футбола. Като гледам кой и как играе, това ще бъде голяма грешка. Същото важи и за Саша Илич (б.р. - приятел и бивш съотборник на Божинов в "Партизан"). Бог ще ме накаже, ако спра с футбола", убеден е Валери.

Той уточни, че няма как да подпише със сръбски отбор, тъй като е прекратил договора си с "Риека" на 20 август. "В Хърватия не играх нито минута, въпреки че тренирах професионално. Затова отидох в офиса и разтрогнахме по най-приятелския начин".

Божинов призна, че възможността да продължи кариерата си във Враца е напълно реална. "Вторият ми баща (б.р. - Сашо Ангелов) е треньор на този отбор. Дойде и ми каза: Валери, ще се радвам да играеш при мен до декември, за да поддържаш ритъм. Ще видим, имам нещо друго предвид".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт