Валери Божинов се извини на феновете

Валери Божинов се извини на публиката на „Левски“ след загубата с 0:2 във вечното дерби от ЦСКА. Половин денонощие след двубоя нападателят, който влезе като резерва, използва социалните мрежи, за да напише обръщението.

Вие бяхте страхотни по време на мача, а след него показахте за пореден път, че „синята“ общност е ненадмината – започна Божинов. - Публиката на „Левски“ обича великия клуб и не е зад него, само когато побеждава. Знам, че последните сезони са тежки. Знам, че всички сме ви огромни длъжници. Младите момчета имат нужда от вас. Без вас и свещената синя фланелка сме нищо. Футболният „Левски“ е легенда, която създадохте вие и тези преди вас. Благодаря ви! Един ден в „Левски“, цял живот в „Левски“!“

Божинов изяви увереност, че „сините“ ще се класират за Лига Европа. За трета поредна година отборът ще играе бараж срещу седмия от крайното класирате. Съперникът ще бъде определен в дуела „Етър“ - „Славия“. „Белите“ спечелиха първата среща с 1:0. Баражът за евротурнира ще е на ст. „Георги Аспарухов“.

Коментари

Задължително поле