МВФ: Намалете лошите кредити

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Обвиниха бивш министър на финансите в лихварство (обзор) Стоян Александров ще отговаря за 75 кредита за милиони, раздадени срещу солени лихви

Гръцкият президент към Турция и Македония: Времената на нахлуване на европейска територия са отминали безвъзвратно

Здравец Хайтов представя нови разкрития за гроба на Левски

Валери Симеонов отново оплю референдума

Снимка: Архив

Референдумът е популистки и измамване на самите граждани по идеи, които звучат примамливо. Това заяви съ­председателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод резултатите от референдума и високата ангажираност на българските граждани в него.

“Той (референдумът) беше една провокация, която до известна степен успя, тъй като подлъга два милиона и половина избиратели да гласуват за нещо, за което даже не се бяха замислили. Естествено при първосигнално гласуване, без предварително запознаване с аргументи “за” и “против”, хората гласуваха некомпетентно и се стигна до този парадокс, че ако се вземат резултатите от този референдум, трябва да отидем на една двупартийна, максимум трипартийна система. Това ще бъде най-сериозният удар върху демокрацията от 10 ноември досега”, заяви Симеонов.

По отношение желанието за промяна той заяви, че не може да гласуваш за 20 лева или за една жива кокошка и след това да плюеш наред политиците.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Тоя цървул си е внушил, че е Памела Андерсън. Лъжепатриот и патерица на Байуй, че и тъп като галош.

    1. Последният истински патриот в българската политика беше Жорж Ганчев, той действително призоваваше народа към патриотизъм. Заради това му унищожиха партията по заповед на посолството на САЩ с помощта на крадливия мавър Костов. От тогава да си чувал някой от измислените патриоти да събужда патриотично чувство в българите и да ги призовава да бъдат патриоти? Това са лъжепатриоти. А ти духай уя

  2. Гаден поплювко, “фурнаджийска лопата”, гьон-сурат, отвратителна “политическа проститутка”…….. Колкото и да изреждам, все ще е малко да опиша този плазмодий!!!!!

  3. Този Референдум се оказа една провокация за българското общество и хубавото е, че не събра гласове да стане задължителен. Тези, които допуснаха да бъдат включени в Референдума първи и трети въпрос с тази подвеждаща формулировка, трябва да си писипят главата с пепел. Избирателните системи са твърде сложно нещо и не е разумно и целесъобразно да се определят от некомпетентни хора.

Отговорете