Валери Симеонов: Предстоят сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ

Снимка: Архив

Предстоят промени в отношенията ни с ГЕРБ. Това съобщи пред журналисти на събора на Петрова нива лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

„Ще имаме Коалиционен съвет с Красимир Каракачанов и смятам, че предстоят доста сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ, тъй като държавата не върни в правилна посока. Намираме се в икономическо-политическа криза. ", каза конкретно Валери Симеонов. Той добави, че още през септември ще имат разговори с премиера Бойко Борисов. По думите му, в последните месеци България получава много сериозни икономически удари, например що се отнася до енергетика, високите цени на тока и др.

"Сега ще има нова коалиция „Обединени патриоти“ , разбирайте го както щете, ако щете Патриотичен фронт, ако щете Обединени патриоти. Няма да продължаваме по този начин и това ще бъде още в близките дни обсъдено с ВМРО", заяви още Симеонов. Стана ясно, че той идва от Жеравна, където се провежда друг събор- на народната носия. Там е бил и Цветан Цветанов, но Симеонов не коментира какво са си казали двамата. Само обясни, че му било интересно какъв ще е резултатът на местните избори в районите със смесено население, където преди "Цнетанов пробил".

Коментари

Задължително поле