Валят заявки за следващия турнир

Интересът към най-големия турнир за знаменитости у нас "Асикс Мастърс" става все по-голям. От кортовете на комплекс "Глория Палас" заваляха десетки заявки за изданието през 2018 година. Сега отсъстваха по различни причини някои маркови герои в историята на състезанието като Лъчезар Танев, Николай Гигов, Сашо Йовков и Мирослав Печев, но смените им се оказаха екстра класа.

Всеобщото желание на участници и спонсори е да има и коледно издание, както стартира през 2006-а турнирът под името "Труд Мастърс". Организаторите обещаха да обсъдят проекта и евентуално да направят състезание в зала „София“. Участниците са готови да играят дори в квалификации, за да заслужат място в основната схема. А някои даже заявиха в неделя след надпреварата часове за тренировка в тенис комплекса.

От чужбина поздрави на всички участници отправи домакинът Николай Божинов. Собственикът на Дипломатическия клуб "Глория Палас" в Горна баня не успя да присъства и да участва заради неотложни бизнес ангажименти зад граница.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена