Вандали разбиха Централния дом на младоженците в Пловдив

Неизвестни засега вандали са разбили голяма стъклена витрина до самия вход на Централния дом на младоженците на улица "Христо Г.Данов" в Пловдив, през който и са проникнали в него, съобщи Румяна Толова, директор на общинско предприятие "Радостни обреди".

"На първо четене не установихме да има нещо откраднато, но самото посегателство е много неприятно. СОТ има само на вътрешните кабинети, а не на цялата сграда, на която няма монтирани камери за видеонаблюдение", допълни Румяна Толова. В първия работен ден след празниците по Гергьовден шефката на ОП "Радостни обреди" ще уведоми за индицента градската управа и ще настоява за монтиране на видеонаблюдение на сградата.

Сигналът за посегателството е подаден в понеделник около 9 часа сутринта от минувач, който е забелязан счупеното стъкло на входа на Дома на младоженците край Дондуковата градина срещу Четвъртък пазара. Полицаи от Второ РУ на МВР са извършили оглед на мястото на инцидента и са започнали издирване на извършителите на вандалския акт. За целта ще бъдат иззети записите от камерите за видеонаблюдение, монтирани на магазини и обществени сгради, намиращи се в района на Централния дом на младоженците.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България