Варна ще е домакин на форум на Европейските студенти демократи

МГЕРБ ще домакинства форум на най-старата и най-голямата младежка организация в Европа – Европейските студенти демократи. Събитието ще се проведе от 25 до 30 юли във Варна и ще събере над 120 представители от около 30 държави. Това обяви председателят на младежката организация на ПП ГЕРБ Георг Георгиев пред членове на областната структура на партията във Варна.

Летният университет на Европейските студенти демократи е най-голямото мероприятие, което провежда съсловната организация на ЕНП. За нас е чест, че тази година форумът ще се проведе с активното съдействие на МГЕРБ, обясни още Георг Георгиев. Заедно с представителите на НИС – депутатът Галя Василева и общинският съветник от ОбС – Сливен Христо Котов, той пристигна за областно събрание на МГЕРБ – Варна.

За да поздрави младежите, на срещата присъства и областният координатор на ПП ГЕРБ-Варна Иван Портних, кмет на морската столица. Георг Георгиев изтъкна, че във вътрешноорганизационно отношение МГЕРБ поддържа високо ниво и непрекъснато се разширява, за разлика от младежките структури на другите партии, които са чисто формални. Посочена бе подкрепата на ръководството на партията, което дава път на младите хора и ги насърчава да генерират ефективни политики за развитието на страната ни.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Ostavete studentite da si uchat naukite- do nai-vish profesionalizm – i da se radvat na nai-dobrite si godini v zhivota Stiga s polit – indoktrinaciata.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.