Вдигнаха контузен от „лъвовете“

Данаил Милушев се присъедини към тренировките на мъжкия национален отбор по волейбол, който е на лагер във Варна преди световното първенство. Диагоналът бе един от играчите, които се готвят индивидуално заради травма и пропусна лагера в Белмекен. Милушев обаче вече тренира с останалите от тима, въпреки че участието му на мондиала все още не е сигурно. Постът е особено важен за селекционера Пламен Констанинтов след отказа на Цветан Соколов и контузията на Боян Йорданов.

По сложно остава положението на центъра Николай Николов, който се оплака от изостряне на дискова херния. Той напусна тима и пристигна в София, където ще премине изследвания и кратка терапия. Очаква се след това Николов да се върне в тима.

Доста по-добри са организационните новини преди световното. Волейболната федерация си осигури още спонсори, които ще помагат за домакинството в лицето на Първа инвестиционна банка иФолксваген“. На фланелките налъвоветеще е изписано логото на генералния партньорНационална лотария“, а на гащетатасладоледитеИзида“. Списъкът се допълва отЛидл България“, но централата продължава да търси спонсори както за мондиала, така и за националния тим.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт