Веганите като тролове

Снимка: Архив

 

България е най-демократичната и свободна държава в света. Всеки може да протестира за каквото си иска и където си пожелае. Веганите, например, издигнаха мощно глас в защита на конете, защото каруцарите ги експлоатирали.

Веганите са като троловете – хора, които публикуват провокиращи или извън темата съобщения в интернет. Целта им е да попречат на нормалния тон на водения разговор. И веганите са същите – те смятат, че „млечните продукти са изнасилване, яйцата са кражба, пчелните продукти са убийство и изнасилване“. А кучетата, водачи на незрящи, са „жестоко измъчвани“

Аман от крайности! Аман от права и „правозащитници“! Ако искате, не яжте месо и пчелен мед, не пийте мляко, но не пречете на другите. Дано ви се размине само с някоя звучна каруцарска…

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Веганите не изригнаха срещу експлоатацията на конете, а срещу опасността породена от каруците с конски впряг. Фалшивата новина от Труд е налице. Явно г-н Енчев е решил да защитава малолетните цигани каращи каруците. Нищо ново под слънцето… при положение, че вестника е купен от руското послолство а руските тролове явно се оказват онлайн солдати от Факултето и така им се затруднява предвижването към офиса.

  2. Авторът е прав за веганите и въобще за “правозащитниците”, досадни откачалници са, соросоиди. От мен за тях – една каруцарска!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.