Вежди нарисува Бяло цвете за Лили

Вежди Рашидов показа акварела, който е нарисувал за примата.

 

Скулпторът поздрави примата на попмузиката за ЧРД

Празнува в тесен кръг

 

“Тя е ненадмината, Бог я е надарил с невероятен глас”, коментира бившият министър на културата

Акварел “Бяло цвете” е подаръкът на Вежди Рашидов за рождения ден на Лили Иванова. Картината все още не е стигнала до примата на българската попмузика, която на 24 април отбеляза личния си празник. “Изпратих и SMS с пожелания”, каза пред “Труд” Рашидов. Той разказа, че с Лили го свързва дългогодишно приятелство. Ето какво сподели Вежди Рашидов: “Лили Иванова е ненадмината, бог я е надарил с невероятен глас. Лили е недостижима, цели поколения пеят песните ѝ, тя е явление в музикалния ни живот. Нашето приятелство е истинско и искрено, то се роди преди много години и е силно и до днес.

Нарисувах специално за Лили акварел и вярвам, че ще ѝ достави радост.”

Рашидов каза, че всяка година за рождения ден изпраща на певицата букет с бели цветя. Букет ще има и тази година, макар и с малко закъснение, но така празникът на примата ще продължи по-дълго.

Примата на българската попмузика Лили Иванова бе отрупана с цветя и поздравления за рождения си ден.

Лили Иванова е спазила традицията да празнува рождения си ден в тесен приятелски кръг.

“Рожден ден с приятели”, написа тя над фотосите, на които позира сред букети с цветя. Певицата не пропусна да си направи шега и със спекулациите относно възрастта ѝ, като постави върху тортата свещичка във формата на въпросителен знак.

Снимките на Лили Иванова предизвикаха фурор в социалната мрежа. Само за една нощ кадрите събраха над 30 000 реакции и над 3000 коментара във фейсбук.

Преди това примата изрази благодарности към всички, които са я почели.

Специални поздравителни адреси до примата са изпратили президентът Румен Радев и посланикът на Русия Елеонора Митрофанова.

Снимките от рождения ден на Лили Иванова предизвикаха фурор в социалната мрежа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес