Везните да не се нагърбват със задължения, изненади за Водолеите - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Отворете нова страница по отношение на финансовите си дела. Очакват ви промени и изненади - приятни и неприятни. Приемете неприятните в почивния ден като предизвикателство и ще успявате. Бъдете предпазливи, когато давате обещания, особено ако са свързани с парични заеми и делови запознанства. Любовта ви към интимната половинка, не позволява да губите своята индивидуалност, нито да се поддавате на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачния ви партньор е породено и от духовната ви връзка.

ТЕЛЕЦ

Кариерата ви се развива в правилната посока. Сутринта в почивния ден ви предстоят неотложни, но и неприятни срещи. Въпреки това проведете разговорите, които ще ви проправят пътя към успеха. Бъдете коректни и взискателни. Не пилейте времето си със странични задачи, които пречат на пряката ви работа и ви лишават от възможността за себеизява. Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. Чувствате се влюбени и привлечени от партньора си, но изпитвате страх да не бъдете наранени в интимните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Откритият разговор с вашите близки ще ви помогне в почивния ден да избегнете напрежението между вас. Пътуване ви носи успех. Очаквайте приходи, които са и високо признание за вашите възможности. Проведете разговорите си с началниците и с вашите колеги. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, защото са във ваша полза. Не критикувайте партньора си, защото така наранявате и засилвате гнева му. Усещайки вашето отдръпване, изпитва страх да не се окаже във ваша зависимост. Допуснете ли отдалечаване още от сутринта, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не изясните отношенията си.

РАК

Ако не проявите доверчивост към ваши колеги, които не познавате, но те упорито се домогват до вас, успехът ще ви изненада още до обед в почивния ден. Бъдете отговорни към служебните си задължения. На работното място бъдете прецизни при изпълнение на поставените ви задачи. Бизнесмените да не планират предстоящи инвестиции. Направете всичко възможно да откажете поканите за гостуване, ако имате такива. Останете си у дома и се отдайте на приятни мигове с любимите си хора. Сексът може и да ви подейства натоварващо. Преценете дали не е във ваша полза да пропуснете интимните мигове.

ЛЪВ

Жънете успехи в почивния си ден, най-вече в материално отношение. Те са достатъчни, за да планирате следващия месец, доволни от постигнатото и да отделите част от тях, за да платите данъците си. Ще научите истини за ваши колеги, които ще ви принудят да преразгледате отношенията си с тях. Раздали сте се изцяло на интимната си половинка, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате. По-добре се разделете. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това, а сте решили само да задоволите нагона си. Ще ви е неприятно.

ДЕВА

На вашето работното място успехът ви спохожда още сутринта в този почивен ден. Неочакван е, но ви зарежда с желание да сте активни. Начинанията привличат вниманието на вашите колеги, които ще ви подкрепят. Подхождайте разумно към задълженията си. Сами търсете правилните решения. Вечерта ви очаква романтична среща, която не е във ваша полза да пропускате. Не създавайте повод за нови конфликти с интимния си партньор, който и без това няма желание за сексуални удоволствия. Ще съжалявате заради заядливото си поведение.

ВЕЗНИ

На работното място в почивния си ден не се нагърбвайте със задължения, които трудно ще завършите в срок. Може да изостанете с вашите, а именно те ви носят приходи, което не са за пренебрегване. Ако стигнете до конфликт с колегите си трудно ще го изгладите. Приемете помощ, ако искате да се справите със задачите си. Очаквайте лични проблеми, заради прояви на ревност от страна на партньора си. Мъжете ще срещнат подходящата половинка, ако все още не са семейни. И все пак не бързайте да се влюбвате и да се отдавате на секс от първата среща.

СКОРПИОН

Не забравяйте да отидете на уговорената среща за финансиране на малък бизнес на ваши близки въпреки че деня е почивен. Помогнете им, без да им давате заем, защото ще ги превърнете във ваши врагове. Трябва да избягвате прибързаните действия и инвестиции. Няма да липсват трудности, но ще ги преодолеете без проблеми. Не се дистанцирайте от интимния си партньор с извинението, че сте уморени. В интимните отношения около вас ври и кипи. Преминавате през опити да се нараните взаимно, след което идва мигът на сдобряване и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Стремежът ви към финансова стабилност и свободата да избирате как да продължите професионалния си път са реални и в почивния ден. Не се престаравайте, за да не станете досадни на колегите си. Не споделяйте намеренията си преди да сте договорили всичко, защото ще привлечете вниманието на неприятелите си. Несемейните жени да не остават в дома си. Да си потърсят развлечение, което ще им даде възможност за общуване с нови хора. Може да срещнат голямата любов. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията и не изясните причините за отдалечаването ви.

КОЗИРОГ

Новите запознанства в почивния ден са ви полезни. На работното място бъдете предпазливи и не се поддавайте на увещания да инвестирате в чужд проект с неясни параметри. Проведете уговорените делови срещи на обед или на вечеря, ако са свързани с бъдещо намерение да вземете кредит за развиване на собствен бизнес. Вечерта си останете у дома и не бягайте от семейните си задължения, а и бързо ще се справите с тях, за да имате време за вашите близки. Не забравяйте, че интимната ви половинка се нуждае от вниманието ви. Не прикривайте чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте почивен ден на изненадите и неочакваностите. Приключете с вашите финансови задължения. Промените са във ваша полза. Не пилейте времето си в разговори с непознати хора, които ви досаждат. Пътуванията, които сте уговорили в този ден, ще бъдат успешни. Ако сте семейни, не допускайте изневяра, защото скандалът ви е гарантиран. Денят е идеален за интимни срещи и сексуални удоволствия, вместо за разправии и отдалечаване. Очаква ви романтично запознанство, ако търсите подходящо партньорство.

РИБИ

Денят е почивен и позволява да се подготвите документно за предстоящо пътуване, което се налага да отложите докато трае карантината заради вируса. На работното място завършете започнати задачи. Избягвайте критиката. Решителността ви помага да се справите със задълженията си. Помощта на вашите колеги ще ви помогне да избегнете провала си. Венера ви обещава невероятно любовно приключение. За да спечелите човека до себе си и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп