Удължиха забраната за полети от Китай, Южна Корея, Иран, Италия и Испания

Препоръчват цистерни с вода на полето за лична хигиена

Шеът на испанския кризисен щаб – с коронавирус

Теменужка Петкова: Към момента енергийният сектор е стабилен

Фирма за ученически униформи дари маски за детската хирургия в МБАЛ „Св. Анна“

Китай пусна комикс „Махай се, COVID-19!“ Вирусът мрази чистия въздух и се плаши от лекарите

Община Каолиново превежда 10 000 лв. на МБАЛ-Шумен

VIVACOM и United Group даряват 900 000 лв. на Министерството на здравеопазването

ЕК представи насоки за ограниченията по границите, свързани с епидемията

Варна с над 300 легла за болни от коронавирус Болниците в града чакат дарение от респираторни апарати

Петър Андронов, председател на Асоциация на банките в България: Работим интензивно, за да можем да предприемем мерки, които да помогнат на хората и бизнеса, засегнати от COVID-19

Димитър Радев, управител на БНБ: Банковият сектор в условията на COVID-19

Масови излети в Шумен, започват проверки и глоби Губернаторът свика кризисния щаб

Пристанището, кмета и зам.-кметовете дариха пари

Ето с какви документи ще кандидатстват фирмите за мярката 60/40

Везните се радват на ухажори, а Лъвовете на големи успехи – Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

До обед проведете срещите си. Следобед ще се наложи да поемете работата на ваш колега. Отложете планираното пътуване, за да завършите и вашите задължителни задачи, а и да поемете и приключите и неговите задачи. Допълнителната работа не ви дава право да мислите, че се жертвате, защото е и във ваш интерес, а и Меркурий е вече в директното си движение. Не уговаряйте романтична среща, защото последствията могат да са неочаквани. Несемейните жени да се замислят за създаване на семейство, ако има до себе си подходящ партньор. Семейните жени вечерта да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви подготовка на задгранично пътуване, която можете да започнете според възможностите си. Успехът изисква пълното ви отдаване на работата, затова не си губете времето с безсмислени разговори. Очаквайте подобряване на вашето финансово състояние, въпреки вредите, които ви нанасят ваши неприятели, но това е ваше ежедневие, след като сте показали различни възможности от техните. От сутринта ви е обзела ревност и съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. В откровен разговор с тях и споделете както ви притеснява. След разправията не се надявайте, че ще имате приятни сексуални изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Избягвайте агресивни реакции в отношенията с хората от професионалното си обкръжение в този ден. Бъдете критични към недостатъците си и не ги прикривайте. Не до там приятните занимания в този ден, които са ви досадни, ви носят отлични приходи и възможност да блеснете с уменията си. Липсата на хармония в семейните отношения ви пречи да надмогнете гордостта си и да се извините скъпи жени. Любимите ви хора страдат от отношението ви. Ако се отдадете на романтични мигове и сексуални наслади, ще поправите стореното и ще си възвърнете любовта.

РАК

Проведете откровен разговор с вашите колеги и изяснете защо упорито отказват да ви подкрепят. Причината за отдалечаването им се корени в опитите ви постоянно да ги критикувате и да не хвалите тези, които видимо са по-добри и знаещи от вас. Бъдете коректни и не пестете заслужени похвали. Очаквайте приходи. Пристъпете към планираните задачи и начинания. Днес трябва да решите дали да продължите живота си с интимния си партньор. Преценете и честно си отговорете имате ли все още чувства един към друг. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако ви предстои раздяла.

ЛЪВ

На работното място се справяте отлично с новите си задачи и впечатлявате с успехите си. Не позволявайте да ви отклонят от поетия професионален път, само защото ви завиждат, а и Меркурий е вече директен. От вашите умения и интелект зависи дали днес ще ви поканят да заемете нова професионална позиция. Каквото и да стане, не се ядосвайте. Интимните ви партньори се чувстват наранени и трудно ще спечелите отново тяхното доверие, ако многократно сте го предавали, а днес е преляла чашата на тяхното търпение. Не се сещате за интимния си живот, който трябва да разгаряте със секс и с това ще предизвикате ревността им.

ДЕВА

Подкрепата, която очаквате, може да получите, ако сте достатъчно ясни в исканията си. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени от колегите ви, ако ги поднесете без опит да наложите мнението си. Проведете делова среща, от която зависят плановете ви за втората половина на месеца. Влюбени сте, но се страхувате че чувствата ви не са споделени. Днес можете да ги споделите с мъжа, в когото сте влюбени. Не бързайте още вечерта да се отдадете на сексуални удоволствия, ако партньорът ви не подготвен за тях.

ВЕЗНИ

Запознанствата и срещите с ваши колеги е по-добре да отложите за другата седмица, защото провеждането им в днешния ден не е във ваша полза. При необходимост се заемете със задълженията си и не споделяйте идеите и плановете си. Рискованите начинания са забранени. Очаквайте важна среща с деловите си партньори. Радвате на вниманието на противоположния пол. Следобед ви очаква романтична среща и хармонични отношения в семейството. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чара си.

СКОРПИОН

Справяте се блестящо със задачите си. Осъществете планираното запознанство, позволяващо да развиете и задграничен бизнес, към който се стремите от години. Деловите пътувания ще ви донесат очакваните договаряния и бъдещи финансови постъпления, ако сте внимателни и не допускате да ви изнудват. Не са изключени проблеми в личния живот, скъпи дами. Несемейни да очакват изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки опитите да ви създават трудности, които очаквахте, се справяте блестящо и отново печелите завистта на вашите колеги. На проявявайте щедростта си. Професионалните ви задължения изискват да сте съсредоточени в задачите си. Подпишете или подгответе за подпис договори или финансови документи. Жените да се подготвят за романтично увлечение. Ако сте семейни внимавайте, защото ще си създадете проблеми. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимите си за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Имате достатъчно служебни задължения, заради които днешния ден ще ви се стори непосилно тежък, а времето сякаш е спряло, но това е само ваше усещане. Рутината ще ви помогне да се справите с трудностите. Начинанията са неуспешни. Ако имате възможност да осъществите кратко делово пътуване, сторете го следобед. Вечерта, мили дами, отново са възможни проблеми в семейството, заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревността си. Ако сте намерили своята половинка се радвайте на щастието си.

ВОДОЛЕЙ

Заради финансов проблем сте разколебани дали да осъществите уговорено служебно пътуване или да останете на работното си място и да се справите със задълженията си. По-добре не пътувайте. Ваш колега със сигурност ще се съгласи да замине в командировка вместо вас. Избягвайте новите запознанства. В личния живот са възможни измами от ваши роднини. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. Ако не сте семейни също няма да се чувствате щастливи.

РИБИ

Ще се радвате на подкрепата на влиятелни познати и приятели. Промените са ви от полза, ако са добре обмислени. Добре би било да се концентрирате в преките си професионални задължения и да наваксате пропуснатото, след като Меркурий е вече директен. Устремени сте към успех и се надявате да изпълните планираните задачи. Не критикувайте партньора си, че не се включва в домакинските задължения у дома. Допуснете ли отдалечаване заради обида, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не поднесете извиненията си, а това ви е трудно изпълнима задача.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.