Везните успяват да осъществят целите си, трудностите заобикалят Рибите - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Бъдете уверени в успеха си и той ще ви споходи въпреки че деня е почивен. Предпазвайте се от проблеми при работа с електрически инструменти. Вашите планове може да се реализират, ако сте достатъчно дискретни и не ги споделяте с непознати или с хора, които не са добронамерени, но целят да измъкнат от вас нужната информация. Не пропускайте да обграждате с внимание партньора си, защото рискувате да го отдалечите от себе си. Вечерта, колкото и сте уморени и изнервени, се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. Ще ви възвърнат силите и спокойния сън.

ТЕЛЕЦ

Предстоящи срещи и служебни задължения ви принуждават да останете и след края на работното време в почивния ден, но си заслужава. Не се притеснявайте. Ще се справите без странична помощ и ще блеснете с уменията си. Не позволявайте да ви отклонят от служебните задачи, които трябва да завършите. Успехът е с вас. Не пропускайте да изненадате партньора си с подарък, например романтична вечеря, за да ви извини за закъснението от предишните дни. Ако имате желание за секс, не го пропускайте. Ще запомните тази вечер с незабравими изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Подтиснати сте, защото в почивния ден са ви убедили, че няма да се справите със задачите си, а вие неблагоразумно сте повярвали. Още днес намерете най-новата информацията, която ви носи полза. Успехите от начинанията не са ви гарантирани, затова ги обмислете още веднаж преди да направите крачката към тях. Нямате желание за романтични срещи, но сте длъжни да ги уговорите. Време е да изясните чувствата си. Несемейните жени ще срещнат подходящия партньор. Сексуалното привличане ще ги тласне веднага към леглото.

РАК

Прекалено сте инатливи и несговорчиви, заради невъзможност в почивния ден да се примирите с присъствието на хора, които ви обсаждат с исканията си, без да имат право на тях. Оценката ви за разрешаването на проблемите ще бъде изключително висока, защото ще осъзнаете причините, които са ги породили и ще избегнете грешките. Вечерта останете със семейството си или заведете любимите си хора на ресторант, стига да имате възможност и да е вдигната забраната. Новите ви романтични запознанства са неподходящи. Сексуалните контакти с новите ви партньори ще ви разочароват.

ЛЪВ

Ще изненадате всички с успеха си в почивния ден и с отсъствието на каквито и да било финансови затруднения или проблеми на работното място. Деловите разговори могат да бъдат успешни, ако не прекъсвате събеседниците си. Възможни са загуби. Отхвърлете най-неотложните си задачи. Вечерта, като компенсация за личните ви проблеми, ще ви изненадат с романтична среща. Семейните жени, влюбени в своята половинка, а и несемейните, които имат стабилна интимна връзка, ще изживеят поредните незабравими сексуални мигове.

ДЕВА

Въпреки неприятните служебни разговори, които ще провеждате в почивния ден, не се очертават проблеми на вашето работно място. Не приемайте допълнителни задачи, с които ще ви изгубят времето и няма да ви заплатят. Избегнете влошаване на финансовото си състояние. Не отлагайте деловите разговори, но внимавайте в думите и действията си. Вечерта ще сте уморени, но доволни от себе си, заради избегнатия провал. Заслужава си да споделите времето си с любимите хора. Ако имате до себе си интимна половинка, която изцяло споделя чувствата ви, сексът ще ви достави удоволствие.

ВЕЗНИ

В почивния ден успявате да осъществите замислените цели с упоритост и предпазливост. Преодолявате преградите по пътя към успеха уверено, но без риск. Доверете се на интуиция си и бъдете коректни към колегите си. Пазете се от неприятели. Не бързайте да взимате решение за финансови инвестиции, въпреки очакваните приходи. Днес си останете у дома и се отдайте на почивка и приятни романтични мигове, които заслужавате. Сексът ще ви зареди със сили и ще ви помогне да забравите за проблемите си от изминалите дни, а те не бяха никак малко.

СКОРПИОН

Доволни сте от работата си и в почивния ден ви изненадва похвала от вашите колеги, която не бива да отприщва желанието ви да прекалите с претенциите си към тях. Спестете си финансовите загуби. Ограничете срещите с деловите си партньори и не уговаряйте подписване на договори в този ден, за да обмислите още веднъж клаузите, които защитават вашия интерес. Бъдете отговорни и към отношенията в семейството, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми. Сексът отново ще ви зареди със сили и ще ви разтовари от напрежението, затова не го пропускайте.

СТРЕЛЕЦ

Разговорите ще бъдат успешни, ако в този почивен ден не се държите предизвикателно и не пропускате нито дума от казаното. Завършете задачите си и не ги отлагайте. Очаквайте приходи, с които ще приключите успешно годишните си разплащания. Каквото и да се случва около вас, не се впечатлявайте. Радвате се на споделени чувства, но самите вие трудно се решавате на крачката към сериозно обвързване, ако сте несемейни. Сексът с новите ви интимни партньори е непознато изживяване за вас, но ви прави щастливи.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни, ако в почивния ден се налага да предприемате решителни делови промени. Не взимайте прибързани делови решения. Погрижете се за ваш възрастен роднина. Делови предложения, даващи ви възможности за промяна на работното място няма да липсват и днес, но ще ви притеснят, защото имате други цели. Семейните ви отношения са хармонични. Несемейните жени са спокойни, заради споделените си чувства. Вечерта ви очакват романтични срещи и приятни сексуални удоволствия. Имате необходимост точно от такова разтоварване.

ВОДОЛЕЙ

Верният подход към колегите ви в този почивен ден, ако сте на работа е начин да заслужите подкрепа на вашите планове. Всички начинания ви носят успех, признание и отлични приходи. Деловите ви отношенията ще претърпят неочакван обрат, който трябва да приемете спокойно и да извлечете полза за себе си. Следобед си останете у дома или си организирайте среща с приятели. Вечерта сте уморени, ядосани и естествено без настроение. Ще разочаровате интимния си партньор с нежеланието ви за сексуални удоволствия.

РИБИ

Трудностите ви заобикалят, но заради проблеми при вашите колеги в почивния ден се блокира и вашата работа. Решението да инвестирате в нов проект може да ви провали. Помислете за кариерата си. Предпазвайте се от предизвикани от вас финансови загуби. С изненада ще установите, че бизнесът ви се разраства. Ако можете останете си у дома през целия ден, а вечерта е задължително да сте с вашите близки. Имате потребност да сте насаме със себе си, дори и в компанията на любимите си хора. Откажете се от сексуалните удоволствия, ако нямате желание за тях.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп