Везни през 2017 година

Слънцето е в знака до 23 октомври – 08.28 ч

За вас 2017-а е трудна и противоречива година. От една страна, сте подвластни на Съдбовно подчинение, за да се научите на такт, сговорчивост и търпение, което е различно от колебливост. От друга, но към края на годината и с малки изключения сте впечатляващо общителни... докато някой не ви ядоса дори с дреболия така, че да замъгли съзнанието ви, да се накрещите на воля без да помните думите си и съберете омразата на околните като започнете да мъстите, заради самата мъст. Крайно амбициозни сте, но често ви е трудно да преценявате правилно дали мечтаните начинания са по силите ви. Както сте мнителни, така сте склонни да се предоверявате. Обградени сте от хора, на които искате да разчитате, но рядко ще имате вярната преценка за тях и обичайно сами ще си творите проблемите. Съдбата ще ви поднася моменти на разочарование, когато се налага да анализирате събитията, както на работното си място, така и в личните отношения, но ви помага да избегнете трудно поправимите грешки, които могат да сринат живота ви. Няма да липсват проблеми с децата и роднините ви.

Що се отнася до роднините, по-добре е да не подавате ръка, ако отношенията ви не са добри, защото ще си спечелите врагове в тяхно лице. Не допускайте намеса на странични хора в личните отношения и в професионалните си планове, защото може да се окажете зависими от тях и да изживеете душевни страдания, за които ще си бъдете виновни вие, заради проявената наивност. Мнението си ще успявате да наложите с лекота, но само ако сте сред хора, които изповядват вашата житейска философия. Иначе – отпор и отхвърляне. Способни сте да създавате проблеми на близките си и на вашите колеги заради постоянните си искания да стане това, което сте си намислили, та дори и ако е неосъществимо или в противоречие с техните планове. Не прекалявайте с настоятелното си поведение, за да не ги принудите да странят от вас, което води и до вашия провал. Знаете, че както сте привидно мили и сговорчиви, така сте в състояние да бъдете отегчително досадни и да отблъснете и най-добронамерените си приятели.

Върховите ви месеци до края на годината са ноември и декември. Бъдете внимателни през октомври, когато сами може да се провалите заради ината си, нежеланието да се вслушвате в съвети, множеството трудности по пътя ви, както и безкрайната ви емоция, която обичайно е по-силна от разума. От вашата търпимост към градивната критика зависи дали доброто или лошото ще преобладават най-вече в края на 2017-а и тя ще е мощен трамплин за бъдещ възход през Новата 2018 година.

Прогноза за

Работа

В края на 2017 година не предприемайте инвестиции, не се впускайте в рисковани начинания, дори и да са уговорени, ако усетите, че се опитват да ви измамят. За съжаление сте склонни да се доверявате на неподходящи съветници, които могат да ви провалят само заради удоволствието да ви натрият носа и да ви докажат, че не сте незаменими. Избегнете ли подводните камъни на необмислените рисковани промени, след август ще бъдете доволни от вашето финансово положение. Ако се налага да създавате нови делови отношения, сторете го през март по време на пътувания, когато преценката ви за хората от вашето минало ще е безпристрастна. Успехът е с вас през ноември и декември. Забравете за начинанията. Не пропускайте да пътувате зад граница и да внесете стабилност в професионалните си цели през ноември. Спазвайте ретроградността на Меркурий в периода 3-23 декември, за да избегнете провалите.

Здраве

И в края на годината избягвайте стреса и нервното напрежение, подтикващи ви да прекалявате с алкохола и да преяждате заради проблеми, които ви се струват непреодолими. Няма да сгрешите, ако си наложите хранителен режим, лишите се от алкохола и мазнините, не прекалявате със сладкото и соленото, за да си спестите здравословни проблеми и бъбречни възпаления. Изискването да бъдете отговорни към здравето си важи с пълната си сила в дните, когато Луната е във вашия знак, информация, което ежедневно можете да сверявате на страниците на вестника. Тогава сте задължени да намалите течностите.

Любов, семейство, деца

През 2017 година сте странно емоционални и загрижени преди всичко за себе си и за околните, но не и за близките си. Ако сте създали семейство, това може да доведе до разпад на брака ви и до неизбежни финансови загуби, ако сте сключили брак по сметка. Може да се разведете и заради изневяра, а също и заради неспособността ви да вземете решение кое партньорство да предпочетете, особено ако не издържате на опитите на половинките си да управляват живота ви. Често сте в противоречие с вашето роднинско обкръжение заради инатливото си поведение и несговорчивост. Подходящи за сключване на брак до края на годината са ноември и декември.

Октомври

Октомври ви налага да се отдадете на рутината. Изискването е да не сте прибързани и да не се впускате в начинания, които ще ви изнервят и ще ви донесат финансови загуби. Инатът ви тласка към промени, но ще се провалите, а пропуснатите възможности заради необходимостта да се справите с постоянно преследващите ви проблеми и финансови липси ще ви натежат до степен да се депресирате и да търсите начин да се скриете от света. Не ви съветвам да предприемате пътувания извън България, ако са свързани с перспективата за договаряне на съдружие. Няма да е печелившо, а губещо. Несемейните може да решат да сключат ранен и „за награда“ несполучлив брак, само защото искат да бъдат обичани и са открили, според тях, обекта, даряващ им чувства, без да осъзнават, че бягат от минало, което няма как да заличат. После идват разочарованията, усещането за пустота в душата и много извънбрачни връзки, тъй като трудно ще се решат на развод. По-добре е да не рискуват. Семейните да проявят търпимост към проблемите у дома.

Ноември

През ноември промените са във ваша полза и е време без колебание да ги предприемете, за да не страдате за поредния пропилян месец. Не ви съветвам да поставяте началото на нов бизнес, ако не сте сигурни в честността на хората, с които искате да се обвържете. Не отказвайте предложение за работа извън България, особено ако имате Съдбовен път, изискващ да живеете извън родината си. Приемете, че това е вашият шанс. Не се впечатлявайте от големите обещания за високо заплащане, с които ви мамят, а отидете и на място се убедете, че това е истина. Не приемайте брачно предложение с цел нечие облагодетелстване, особено ако сте добре финансово. Предпазвайте се от опитите да ви използват, особено ваши роднини, а вие ще се чудите как да им отказвате парична помощ. Склонността ви да се отдавате на емоцията и страстите си е във ваша вреда, защото бързо се влюбвате и нито виждате, нито чувате предупрежденията. Сами сте си виновни за разочарованията, които ви чакат, още повече, че не съзнавате кога е подходящият момент да се отдръпнете.

Декември

През декември Съдбата ви помага да постигнете целите си. Не бива да се впечатлявате, разберете ли, че сред хората, на които държите, имате и врагове. Настъпил е мигът на разплата, когато трябва да приключите отношенията си с тях. Справяте се с всички изненади и трудности, които ви поднася животът. В периода 3-23 декември Меркурий е в ретроградното си движение и въпреки че ви действа изнервящо, се съобразете със забраните, които ви налага, и изпълнявайте само текущите си задачи. Искате спокоен живот, обградени от хора, на които може да разчитате. Предпазвайте се от злонамерени хора, на които след това ще мъстите заради стореното зло, без да осъзнаете, че вината е във вас самите. Не е било редно да ги допускате до себе си с надеждата, че ще са ви полезни. Няма да липсват запознанства, нови приятелства и не малко прекратени отношения, но приемете, че всичко се случва във ваша полза. Не бързайте да помагате, подвластни на емоцията си, за да избегнете неочаквани неприятности през Новата 2018 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл