Борисов посети Икономическата зона София-Божурище, подкара електрокар (ВИДЕО)

Дирекция „Вътрешна сигурност“ и СДВР провеждат специализирана операция

Съдът задържа под стража обвинените от Специализираната прокуратура лица за участие в група за нелегален трафик на мигранти

Премиерът Борисов се срещна с генералния директор на ОЛАФ Виле Итала

Петя Дикова, Илиян Любомиров и синът им с първа обща снимка

Йорданка Фандъкова: Искам да спра презастрояването в столицата

Полицията в Германия е арестувала мъж във връзка с терористичния атентат в Париж през 2015 г.

Разследват кражба на 1860 лева, компютър и документи от служебна кола в Търново

Злосторник наряза 12 гуми на автомобили в двор на фирма в Елена

ЗК „Лев Инс“ отговори на обвиненията за застрахователна измама с футболен клуб „Палермо“ Ето какво гласи официалното становище на компанията по казуса.

Кобилкина заведе мъжа си в Русия

Петима задържани при мащабна спецакция на ГДБОП в Лясковец Градът е окопиран от жандармерия, операцията е срещу лихвари

Наум Шопов и Теа очакват бебе

Почина актьорът Макс Райт, изиграл Уили Танер в сериала „Алф“

Телефонни измамници „ужилиха“ старица от Свищов с 1300 евро и 580 лева

Великият Приор на Тамплиерите у нас акад. Румен Ралчев: Преговаряме за български храм на река Йордан Приемат 20 нови Рицари по време на най-важ­ното събрание на Велик Приорат България

Великият Приор на Велик Приорат България на Ордена на Рицарите Тамплиери о.р. ген. акад. Румен Ралчев.

Излиза втора част на “Летопис на масонството в България”

Българските Рицари Тамплиери водят преговори за да бъде построен православен храм на брега на р. Йордан. “Имах командировка в Йордания, където работим за получаването на парче земя на брега на р. Йордан за да бъде направен български параклис или малка църква. Целта е българските християни да имат място за поклонение на брега на р. Йордан – мястото, където е кръщаван Христос”, обясни пред “Труд” Великият Приор на Велик Приорат България на Ордена на Рицарите Тамплиери о.р. ген. акад. Румен Ралчев. “След участието ни в построяването на Лутеранската църква на брега на р. Йордан тогавашното ръководство на църквата обяви, че ще ни даде парче земя за българския храм. Продължаваме разговори с новото ръководство”, каза още акад. Ралчев.

Той съобщи и че през уикенда в Стара Загора ще се проведе 28-мият Конвент на Велик Приорат България. Ще се разгледа дейността на Приората за 2018 г. и плановете за 2019-2020 г. Ще бъдат приети 20 нови Рицари, а наградени – над 100. Акад. Ралчев обяви и, че Приоратът обмисля разшири обхвата на международния конкурс за детска рисунка “Рицарят в мен”. На 19-ти юни в София пък ще бъде представен втори том на “Летопис на масонството в България” с автори акад. Ралчев и проф. Недю Недев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.