Прокуратурата назначава експертизи за авиокатастрофата край Ихтиман

МВнР: Денонощен щаб следи за безпроблемната организация на вота зад граница 

Българският край на едно лудо първенство

Мощни лампи и жива охрана пазят Централния плаж в Слънчев бряг

Пияна членка на секционна комисия отстранена с полиция в дупнишко село

„Галъп“: 20,4% е избирателната активност в страната към 15 часа

София дава 160 млн. лв. за осветление Столичната община търси изпълнители

Македонски гражданин е бил задържан по искане на България

Разбилият се самолет край Ихтиман бил регистриран в Италия

Хванаха „указатели” за гласуване, залепени на плочки пред избирателна секция Агитационните материали, с отбелязания номер на партия, били с големината на кибритена кутийка

Катастрофа предизвика задръстване на Аспаруховия мост

Вижте как се развива гласуването на евровота

20% от избирателите във Франция са гласували до обяд Избирателната активност там е по-висока, отколкото на предишни евровотове

Бойко Борисов се помоли за здраве и просперитет в църквата „Св. Св. Кирик и Юлита“ в Банкя (СНИМКИ)

Вижте как върви гласуването на евровота

Велико Търново домакин на международното изложение „Световно образование“

Начало на кандидатстудентската кампания за ранен прием в западни университети за учебната 2017-2018 година ще постави международното изложение „Световно образование“. То ще бъде проведено и във Велико Търново на 4 октомври 2017 г. в хотел „Премиер“ от 10:00 до 17:00 ч.

На информационния ден посетителите ще могат да се срещнат с професионалистите от „Интеграл“, за да проведат безплатни консултации, чрез които да начертаят най-правилния път за успешното кандидатстване в чужбина.

Ранният прием е важен заради нарастващата конкуренция, поради което проектът “Световно образование” обявява кампания за безплатни консултации, преводи, обработка и подаване на документи за всичките холандски университети на кандидатите, които подадат документи до края на октомври.
Изложението представя и най-новия каталог за езикови ваканции, които през последните 5 години са основен начин за овладяване на първи и втори западен език.

В областта на ориентацията и мотивацията ще бъде предложен популярният Centigrade тест за оценка на възможности и интереси с 20% отстъпка.

Младежите, които учат в България, ще могат да се запишат за студентски бригади в САЩ за лято 2018 на най-ниската възможна цена по програмата.

Програмата е съобразена с учебния ден и ще позволи да присъстват ученици от първа и втора смяна на местните училища. Посещението на презентациите е напълно безплатно, а всички присъстващи ще получат новия каталог „Университети в чужбина“ с информация за над 150 учебни заведения в целия свят.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.