Велико Търново посреща Нова година с богата програма, светлинна феерия и почерпка

Велико Търново ще посрещне новата 2017 година с пъстра празнична програма. Разнообразни музикални и танцови изпълнения, светлинна феерия от зрелищни фойерверки, много настроение и кулинарни изненади очакват жителите и гостите на старопрестолния град, които ще се веселят на площад „Майка България”. Празничната програма е подготвена от Общината, със съдействието на кмета Даниел Панов и в партньорство с бизнеса.

Новогодишният концерт ще започне още в 22,30 часа. На сцена ще се изявят група „Вакали”, популярните актьори Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, Николина Чакърдъкова и Неврокопският ансамбъл, както и рокаджиите от бандата D2.

Точно в полунощ кметът на Велико Търново Даниел Панов ще поздрави жителите и гостите на старопрестолния град, а небето над старопрестолния град ще бъде озарено от шарена светлинна феерия.

Вкусни месни хапки, гарнирани с червено вино, пиво и шампанско ще очакват празнуващите край сцената. След полунощ за всеки ще има парче традиционна баница с късмети. На разположение на гостите ще бъдат също безалкохолни напитки и сладкарски изделия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони