Венета Райкова: Нямам турски любовник, сама си плащам почивката

Тв водещата Венета Райкова, която от няколко дни си почива в луксозен хотел в Анталия заедно със сина си Патрик, реши да разясни как всъщност си е позволила скъпото удоволствие.

"За да пресека от самото начало лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, нека уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски любовник, в хотела съм с детето си... Да, хотела е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хил лв, но почивката, както и всичко друго си плащам сама... Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от личната ми банкова сметка, може да послужи където трябва, ако продължат с лъжите. А и в Анталия почивам за 6 път, все в подобни хотели! Има дами, които сами пускат слухове за себе си с богати любовници, но не ме смесвайте с тях, моля? А красиви турски господа съм виждала само в турските сериали", написа в Instagram Венета.

Райкова бе подкрепена от своите последователи в социалната мрежа, като на някои от тях дори благодари лично и допълни с думите: "Много мразя да ме замесват в лъжи и интриги!! Откакто съм се развела за година и половина с един мъж не са ме видели в София, та измислиха сега в Анталия съм се била скрила с богат турчин?!".

Коментари

Задължително поле