Венцеслав Стефанов: Измамиха ме с договора за тв правата

Венцеслав Стефанов, който е член на Изпълкома към БФС и президент на „Славия“, разкри, че е бил измамен с договора за тв правата на футболния ни шампионат.

„Имахме подписан контракт за три години, но преди 12 месеца ми се обадиха от щаба на Кирил Домусчиев с молба да станат пет години – разкри Стефанов в интервю пред Спортал.бг. – Всичко това, защото имало някакви инвестиции през първите една-две години и не можели да си върнат вложенията. Аз се съгласих. Окей, човекът дава пари и нека да има шанс да си ги възвърне. Но сега разбирам, че договорът е за нови пет години! Не да станат общо пет, а за нови пет! Така мен ме измамиха. Не знам другите колеги от Изпълкома какво се видели и са подписали, но мен ме измамиха. Защото аз не бях в България и казах на Веско Събев (б.р. – директор във ФК „Славия“) да станат пет години и човекът е подписал това, което са му набутали. Другото нещо – тук е една голяма измама.“

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.