Венцеслав Стефанов пред "Труд": В националния на стари лаври не става

Венцеслав Стефанов, президент на "Славия" и член на Изпълкома към БФС, заяви, че в националния отбор на България има играчи, които го карат на стари лаври.

"Когато ние биехме наляво и надясно, Босна и Херцеговина, с които играхме преди дни, ги нямаше на картата - каза Стефанов. - Школата на бивша Югославия изобщо не е за подценяване, но имат и много сериозни мениджъри. Гледах нашите срещу Босна, представянето ни беше по-слабо от предишните мачове. Някои футболисти лежат на стари лаври. В Казахстан добрите играчи са предимно чужденци. Ако Станимир Стоилов промени това, ще му сваля шапка."

Стефанов коментира и появилата се в Италия информация, че грандовете "Ювентус", "Милан", "Интер" и "Наполи" влизат в битка за стража на "белите" Антонис Стериакис.

"Не ме изненадва това, че е възможен интерес към нашето момче - каза босът. - Изненадва ме обаче информацията, защото аз такава нямам. Със „Славия“ не е разговаряно на тази тема. Сигурно е журналистическа интерпретация. Антонис е момче с качества и е нормално да бъде харесан. Възможно е нещо да стане в последствие, но към момента не знам за такъв интерес. Лятото се обадиха от гръцкия "Олимпиакос". Пратиха оферта за него, но тя беше меко казано обидна. За тия пари дето даваха, само на снимка могат да го имат. Не е коректно и да се споменава името на бащата на другия ни страж Емануеле Джерия, когато се говори за трансфери в Италия. Той няма нищо общо, защото не е мениджър.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ