Апелативният съд спря делото за двореца „Врана“

16 от БСП-Варна се разграничиха от Гуцанов: Не сме искали оставките на Нинова и Добрев

Боян Магдалинчев, ВСС: Цацаров би бил добра кандидатура за председател на КПКОНПИ

Хелена Бонъм Картър не се страхува от остаряването

Парламентът обсъжда държавния бюджет за 2020 г.

Удар в Монтанско срещу контрабанден тютюн

Инсп. Мария Ботева, „Пътна полиция“: Жертвите при катастрофи в периода от 1 до 12 ноември са 18

18 кг марихуана бе открита в Русенско, задържаха 30-годишен мъж

Най-малко 16 души са загинали при ракетен обстрел на Израел срещу Ивицата Газа

Фандъкова: Премахваме възможността за строителство на сгради с намалени отстояния и паркоместа

Поли Генова с първи снимки на мъжа и детето й

Акция на ГДБОП във Враца срещу група за трафик на жени и проституция, има 7 задържани

Предадоха на съд 64-годишен мъж, отнел живота на своя зет

Съдят миньор за смърт на колега

Лошото време спря издирването на жената, изгубила се край Мальовица

Венцислав Спирдонов бе избран за председател на Общинския съвет в Търново Кметът Панов към местните парламентаристи: Нека Велико Търново бъде кауза за вас не само на думи, но и на дела

Венцислав Спирдонов е новият председател на Великотърновски общински съвет. Номинацията му бе предложена от най-голямата група в местния парламент – тази на ГЕРБ и СДС и бе приета с пълно мнозинство.

„Благодаря за този избор. Статистиката, която винаги е точна наука, казва следното – за първи път имаме кмет на Велико Търново, избран два пъти последователно на първи тур, както и председател на Общинския съвет за втори пореден мандат. Ще бъдем все по-стриктни към себе си и към очакванията на гражданите“, коментира Спирдонов.

„Нека Велико Търново бъде кауза за вас не само на думи, но и на дела“ – с този призив към общинските съветници се обърна кметът на Старата столица Даниел Панов. Той подчерта, че ще работи с всеки, който има принципно отношение към проблемите и решаването им и за когото общественият интерес винаги е на първо място.

„Аз няма да търгувам с доверието на великотърновци, нито със собственото си достойнство, както не съм го правил досега. Задачите, които стоят пред нас, назрелите решения, които е необходимо да приемем, ще определят съдбата на общината ни десетилетия напред. Предстои ни сериозна работа, която изисква активност от всеки от нас, нуждае се от приноса на всеки гражданин, от отговорността на всички политически сили, обединени от искрената загриженост за Велико Търново“, завърши Даниел Панов.

Определена бе комисия за изработване на правилник за дейността на Великотърновски общински съвет. Решено бе заместник-председатели на местния парламент да бъдат избрани на следваща сесия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.