Венци Венц открива Клуб Еуфория с благотворителен базар на известни личности

Диона, Емануела, Кирил Кирилов, Иво Аръков, Румънеца и Енчев и много други даряват свои вещи за каузата

Най-новият клуб в центъра на София ще отвори врати на този петък с уникален благотворителен базар, събрал куп популярни хора от различни сфери, обединени под мотото "Просто подари".

Венци от популярното рап дуо Павел и Венци Венц ще дари свои дрехи за нуждаещите се от дом "Софроний Врачански и Паисий Хилендарски" в столичния квартал Люлин, след което ще приветсва гостите с първия си самостоятекен мини концерт в новия клуб Еуфория. За първи път ще чуем негови самостоятелни парчета без познатия му дългогодишен партньор Павел.

Емоция ще бъде не само концертът, но и цялата вечер, която обещава изненада след изненада. Събитието започва в 18 часа - публиката ще чуе изпълнения и от други популярни именаа, които ще уважат благотворителната кауза.

Диона, Емануела, Кирил Кирилов, Иво Аръков, Румънеца и Енчев, Крисия Д, Цветина, Киара, Еми Стамболова, Галя Георгоева и Наско Лазаров, както и много други избраха да направят добро само месец преди празниците и да зарадват децата със свои вещи, дрехи и снимки за спомен. Новият клуб ще бъде домакин на тази инициатива организирана  от Ива Атанасова и Атанас Лазаров, които за пореден път обещават звезден блясък,  следван от зрелищен купон за всеки един останал и след това за бляскавото парти в сърцето на София.

"Радвам се, че имаме възможност да подкрепим тази кауза и да помогнем на деца в нужда, преди предстоящите празници. Щастлив съм, че получихме подкрепа от много популярни личности, които даряват свои вещи и чрез своята разпознаваемост помагат за популяризиране на тази значима кауза. Вярвам, че в бъдеще ще продължим да правим подобни събития, защото от тях наистина има смисъл", каза пред "Труд News" организаторът на събитието Атанас Лазаров.

В каузата се включват много хора и фирми, които помагат безвъзмездно. Собственикът на фабрика за маратонки Ибрахим Хамади Мезиад от село Мировяне дарява на всяко дете чифт обувки от кожа.Вили Мачева дарява боички, платна и всичко необходимо за рисуване на малките таланти.  Младата и амбициозна дама Диди Калъмбова през уикендите ще вземе децата в Рилец спа хотел, за да отдадат на игри и забавления сред природата.Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица