Вера Уанг на 74 години изглежда като девойка

Добри гени и много работа са тайната за идеалната фигура на дизайнерката.

В социалните мрежи се питат доколко снимките са истински

Дизайнерката Вера Уанг пусна в социалните мрежи свои снимки по бял бански край басейн, с които шокира потребителите. На тях наближаващата 75 години (ще ги навърши на 27 юни) царица на булчинските рокли изглежда като крехка девойка с идеално опъната кожа. Известно е, че през годините тя успя да съхрани нежната си фигура, която най-вероятно се дължи на добри гени и пластична хирургия. За сегашната фотосесия обаче мнението е, че младежкият изглед се дължи и на съвременните ИТ технологии.

За 74-годишната Вера Уанг времето сякаш тече наобратно.

Вера Уанг неведнъж е обяснявала, че не спазва конкретен хранителен режим. Когато е заета, яде бургери, пица и понички. Вечер пийва коктейли с водка. Употребява само вода, отдавна е отказала газираните напитки. На слънце се излага много умерено, винаги с черни очила. Не обича да спортува, с изключение на голф, който играе с удоволствие, когато има време. Затова пък винаги гледа да се наспива добре. От храните предпочита ориз и зеленчуци на пара, пилешко, риба, салати.
Дизайнерката признава, че работи в модните среди от 19-годишна. Тя постоянно се среща с млади и красиви жени, което е стимул за нея да изглежда не по-зле от тях, въпреки разликата във възрастта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица