„Верея“: Обжалваме решението на БФС

„Верея“ ще обжалва наказанието, наложено от Дисциплинарната комисия към БФС. Това обяви клубният президент Християн Първанов. Тимът бе изваден от Първа лига заради получени множество сигнали от УЕФА за опити за манипулиране на мачове.

„Наехме адвокатска кантора, която ще поиска документите, за да обжалваме – каза Първанов. - Вариантите за бъдещето не са много - да играем във Втора или в Трета лига. Ние искаме да останем в професионалния футбол, но ще видим как ще се развият събитията. Това е кампания и срещу БФС, и в частност към президента на централата Борислав Михайлов. Явно, за да се изложи българския футболен съюз. Не знаем колко са сигналите, на нас никой не ни ги е показал. Бяхме и глобени с 5 хиляди лева за нещо, което не знаем“.

Във вторник БФС съобщи за сигнали от УЕФА за нерегламентирано финансиране на „Верея“ от страна на китайски граждани, свързвани с международни синдикати за манипулиране на футболни срещи в Европа и света. От клуба обаче отрекоха всички обвинения.

„Китайски партньори нямаме и никога не сме имали – добавиха от „Верея“. - Финансирането на клуба е от наши фенове и партньори“.

Снимка СПОРТАЛ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ