Веригата „BILLA” откри шестия си магазин в Пловдив и 117-и в България

Шестият супермаркет на „BILLA” в Пловдив отвори официално врати. Лентата на новия магазин, който се намира на бул. „Васил Априлов” 124А, бе тържествено прерязана от управител на BILLA България Бойко Сачански, заместник-кмета на Пловдив Георги Титюков, председателя на ОбС-Пловдив Савина Петкова, заместник-областния управител на Пловдив Евелина Апостолова, кмета на район „Северен” Ральо Ралев и заместника му Калоян Георгиев.

Голямото откриване привлече стотици граждани, които с интерес разгледаха шестия магазин на BILLA в Пловдив, който следва най-високите стандарти и има атрактивен дизайн и комуникативна локация. „BILLA продължава да разширява мрежата си и да достига до все повече потребители. Вече имаме 117 магазина в България – едно сериозно число, зад коeто стоят ежедневните усилия и отдадеността на целия ни екип. Тези 117 обекта са доказателство и за доверието на клиентите, което успяваме да поддържаме вече 17 години.

Откриването на шестия ни пореден магазин в Пловдив за нас означава, че жителите на града са доволни от продуктите и услугите, които им предлагаме. Гарантираме, че и в новия ни обект те ще открият добре познатия богат асортимент и безупречно обслужване“, коментира Бойко Сачански, управител на BILLA България. BILLA е първата търговска верига у нас, получила престижното отличие „Приятел на клиентите“. Наградата е резултат от успешната политика на компанията спрямо потребителите и служителите й, както и от силната й социална ангажираност.

Новият супермаркет в район „Северен” в Пловдив разполага с комфортна зона за хранене, както и с голям паркинг, който ще направи пазаруването още по-лесно и по-удобно. Магазинът предлага на клиентите разнообразие от висококачествени продукти, достъпни за всеки бюджет. Основен акцент са приготвените на място храни като свежи салати, прясно изцедени фрешове и топъл хляб, изпечен на всеки 30 минути. Богатият асортимент включва още апетитни месни и безмесни грил специалитети, топли ястия, приготвени по здравословен начин без пържене, и жива бира. Специално за любителите на сладките изкушения е разположен щанд за насипни бонбони.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Инвестиции