На 23 май 2019 да почерпят

Лидерът на Камарата на общините в британския парламент подаде оставка заради Брекзит

Златна гъска храни „еколозите“ Прибират милиони евро за опазването на „застрашения вид“

НАТО обяви, че срещата на върха в Лондон тази година ще бъде на 3 и 4 декември

Генералният директор на ЮНЕСКО идва в България

Балъков се разделя с „Етър” с емоционално обръщение към феновете

Партиите си надписват сметката по закон Държавните субсидии са постоянно завишавани над определения размер още от 2002 г.

Стоичков дари Албер II с албум и екип

Данъци за отдаване на апартамент и кола на туристи

За 24 пъти бяха връчени отличията „Златно перо“ за принос към българската култура и изкуство

Маршал Халифа Хафтар отказа предложение за примирие в Либия

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 23 май 2019

Събират три месеца оферти за АЕЦ „Белене” (обзор) Интерес има от компании от Китай, Франция и Русия

Вижте документалния филм на Би Би Си за отвлечените деца от норвежката служба за закрила на детето „Барневерн“ (видео със субтитри)

137 млн. лв. кредити дръпнали студенти Теглят средно по 9584 лв., cумите се отпускат само за обучение у нас

Вероника Кънева, Асоциация на къщите за гости: На съм срещала обяви за обектите, финансирани с пари от ЕС

„Хората, които искаха да развиват бизнес с къщи за гости, нямаха достъп до евросредства”. Това заяви Вероника Кънева, председател на асоциацията на собственици на такъв тип места за настаняване по Нова ТВ.

По думите й, стопаните масово нямат възможност да инвестират около 200 000 евро, които после следва да им бъдат възстановени по европрограма.

Говорят стопаните на къщата за гости, свързана с оставката на шеф в ДФ „Земеделие“

Кънева сподели още, че на местата за реклама на къщи за гости, включително и онлайн, не е срещала обяви за обектите, финансирани с пари от Брюксел.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Права е жената, никой не можа да се уреди със средства от еврофондовете, взеха ги подчинените на Борисов, той така ги направи собствен електорат и верни псета. Цялата програма беше използвана, за да корумпират псетата си и те да са верни на свинефермата герб до гроб.

  2. Троловете на Румен Радев Нинов пак се разтичаха да плюят по ГЕРБ. Ясно е, че ГРЕШКАТА Е В ЛИПСАТА НА УПРАВЛЕНИЕ, а не в ГЕРБ. Липсата на управление във всички сфери без изключение означава, че БЪЛГАЯРИН НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА. Точка! Ганю има нужда някой да му казва „Прави едно. Прави две“.

  3. Тази булка като е станала шеф на асоциация С КАКВО БЯХА ПЪЛНИ УСТАТА Й, че си мълча за практиката къщите да не се използват за туристически цели? А тя не се ли възмути от очевидната глупост Фонд Земеделие да дава пари за туристически обекти? И тя, горката, живее с български морал „Бал съм им мамата“.

  4. Навсякъде в България – по улици, площади и паркове могат да се водят големи надписи – СРЕДСТВАТА СА ОСИГУРЕНИ ПО ЕВРОПЕЙСКА ПРОГРАМА. Има ли някъде списък на къщите, за които са използвани евросредства с ясно указание, че ПАРИТЕ СА ОТ ЕВРОПА и ПОДХОДЯЩА ТУРИСТИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ. Друг списък, освен онзи парцал на ДФЗ с 4 колони и „Име на Проекта“ (!) Н-Я-М-А. Защото ТУРИЗМЪТ И РЕКЛАМАТА НЕ СА В РЕСОРА НА ДФЗ. Кой кръгъл глупак прати европарите на ДФЗ?

  5. Сега да се вземат тези къщи и да се дадат на хора да ги работят срещу символичен наем , докато не се избият инвестициите..

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.