Вечни дрехи за летния гардероб

Спортен бански и къси панталонки са секси още от времето на „Спасители на плажа“

Сламената шапка е винаги актуална

Ефирната дълга плажна рокля никога не излиза от мода

Има ли облекло, което остава завинаги модерно - задавате си този въпрос, ако всяко лято трябва да захвърлите повечето си дрехи “наказани” някъде, защото са демоде.

Може би най-вечната дреха за топлия сезон са късите панталонки. Когато жегите дойдат, хиляди жени ги намират за оправдание да покажат бедрата си. Носят ги дами от всякакви възрасти, за жалост и със всякакви фигури. Независимо, че са много удобни, при избора на къси панталонки добре се огледайте от всички страни преди да излезете с тях. Добра идея е да вземете един номер по-гоеми, за да стоят по-свободно. Ако облечете твърде малки, дори да стоят добре когато се оглеждате, когато вървите с тях или седнете, панталонките ще стягат бедрата ви, и тази част от тях, която се чувства “на тясно” ще се подава навън. Затова преди да изберете къси гащета - седнете с тях.

Точната лятна “половинка” за шортите е спортният бански. Двете не са излизали от мода още от времето на хитовия сериал “Спасители на плажа”. За предпочитане е червения цвят на банския. Така облечена, никой няма да ви обвини, че ползвате шарка или модел от миналата година.

Сламената шапка е друг тренд, който е вечен. Тя е практична и удобна за плажа и едновременно с това придава женственост и енигма на визията ви.

И накрая – не забравяйте да сложите в куфара си за морето дълга плажна рокля от ефирна материя. Тези модели едновременно са удобни, защото са широки, но и стоят много красиво, когато си правите вечерни разходки край морето. А това е модерно! Винаги!

 

Дрехи, които не остаряват

С памучна къса рокля сте винаги секси

25-2-1Памучна мини рокля, разкроена, с дължина до средата на бедрото, е абсолютна класика за горещите дни. С дебели или тънки презрамки, с къси ръкави, ниска или висока талия няма значение. Десенът може да е всякакъв. Този тип дреха винаги ще бъде скеси. Такива рокли са носили бабите ни, майките ни, такива ще носят и дъщерите ни.

Мъжката риза придава женственост

25-2-2Широката риза, от типа “мъжка”, е идеалният избор за лятото. В светъл цвят тя предпазва от жегите. Можете да я сложите върху банския на път към плажа. Вечер само слагате върху дрехата колан, и вече сте с тоалет за парти. Широка риза може да се комбинира с дънки или с делово облекло. Този тип “мъжка” риза винаги ще се носи от жените.

Гладиаторските сандали отиват на всеки тоалет

25-2-3Различните модели в летните обувки се сменят всяка година. Ниски подметки или високи токчета, пайети или цветя... Затова най-добрият избор за нещо да носите и следващото лято са гладиаторските сандали. Изчистени и черни, те отиват и с всеки вид тоалет – от ефирна рокля до небрежни къси панталонки или дънки.

Белият панталон е „униформа“ за жегите

25-2-4Белият панталон е толкова носен от дамите през лятото, че се е превърнал в униформа на сезона. През годините стават актуални различни модели на дрехата, но като замисъл белият панталон винаги е актуален. Може да изберете и бял вариант на дънки. Те ще останат част от визията ви докато не ги скъсате.

Райето ви кара да се чувствате на морето

25-2-5Всяко лято виждаме хора, облечени в дрехи с десен моряшко райе. Някои го намират за преекспонирано, но то винаги създава усещане за приятни преживявания край морето. Може би за това то остава винаги актуално, независимо дали сте с него на морето или в града. “Модните закони” ще ви позволят да го носите и след 10 години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл