Взрив по време на представление в Банско, евакуираха публиката

Снимка: Архив

Няма пострадали при инцидента

Взрив по време на втората вечер на Летните театрални празници “На публиката-с любов” в Банско доведе до евакуация на цялата публика от салона на читалище “Никола Вапцаров” в Банско, информира struma.bg. Малко след началото на спектакъла ”Майсторите на комедията” с участието на известните актьори- Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров повреда в кондензатора на един от прожекторите и запушване на залата с дим наложи намесата на пожарната.

Принудителният атракт е направен след втория взрив. Първият, който се чул в залата, е майсторски отигран от Мамалев и публиката дори не е усетила че има повреда. Миризмата на бакелит и димът след втория взрив обаче наложило спектакълът да бъде прекъснат и всички са изведени навън.

Проблемът е отстранен много бързо и след оглед от служители към РСПБЗН- Банско спектакълът е продължил. При инцидента няма пострадали хора. Той е приет от зрителите като част от спектакъла, в който са включени скечове, текстове и образи от телевизионни и театрални формати.

Коментари

Задължително поле