Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък 7 юли 2017

Тръмп се съмнява в оцеляването на Запада

02_1Доналд Тръмп говори на площад „Крашински“, символ на Варшавското въстание срещу нацистката окупация. Европа да влага средства в бъдещето си, Русия да прекрати дестабилизиращата си роля в Украйна, призова американският лидер

 

 

Една трета от решенията на ТЕЛК – неправомерни

04-02Работна група обмисля промени. Комисиите няма да се занимават с неинвалидизиращи болести. Ще отпадне необходимостта от преосвидетелстване на хора с трайни увреждания.

 

 

 

 

Полският “Кенеди момент” на Доналд Тръмп

12_1Колко успешно капитализира Варшава от международното положение – коментар на Благовест Бенишев.

 

 

 

 

 

Турбо-корупция: триглава ламя зад четирилистна детелина

13_1Демокрация значи преди всичко именно правото да се произвежда. Кривораз­браната глобализация днес се самоафишира като „късмет за народите“ – анализ на Христо Смоленов.

 

 

 

 

Природният газ може да поевтинее през есента

15-01Постепенно хората ще заменят електроенергията със синьо гориво, казва председателят на КЕВР Иван Иванов в интервю за „Труд“.

 

 

 

 

 

Тихият дон

40_1Силует на Цветелин Кънчев.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Фуражката се е навел раболепно пред Тръмп, но пред ЦвЦв го вади голям. Изобщо няма класата на нито един от предишните президенти. Може би само на ЖЖ и то при много условности.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.