Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в понеделник, 3 септември 2018

Ветко и Маринела избягали на пожар от Сен Тропе

02-7_-%d0%b2%d0%b8%d0%bb%d0%b0-%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%bf%d1%83%d1%80%d0%b8Ветко Арабаджиев и жена му Маринела са изчезнали от вилата си в Сен Тропе още в петък - денят, в който спецпрокурори и полицаи нахлуха в хотелите им “Маринела” в София и “Марица” в Пловдив, научи “Труд”. За милионерското семейство са издадени Европейски заповеди за арест.

 

 

 

Борисов събира патриотите в 6 следобед в понеделник

04-01Трима отказали да оглавят МВР, възможни са рокади в кабинета. Валери Симеонов настоявал да е и с портфейл.

 

 

 

 

 

Подмяната на лифтовете на Витоша - невъзможна

06-1Природният парк обречен на разруха заради абсурди в нормативни актове. Противоречие на Плана за управление на парка с два закона блокира развитието на туризма в планината. 10 години институциите не желаят да решат проблема.

 

 

 

 

Инвестициите паднаха под кризисните нива от 2009 г.

16-1През 2017 г. те са 20,6 млрд. лв., при 20,85 млрд. лева преди осем години. Намалението им забавя растежа на икономиката - анализ на финансиста Димитър Чобанов.

 

 

 

 

БСП се грижи юнашки за комфорта на Борисов

13-1Напрежението в правителството ще продължи заради т.нар. „патриоти“, казва председателят на АБВ Румен Петков в интервю за "Труд".

 

 

 

 

 

 

Грубият опит за екзекуция на един български академик

14-vmТри години Ваньо Митев е на подсъдимата скамейка, пратен там по поръчка на Меглена Кунева. Софийски градски съд отхвърля категорично всички обвинения.

 

 

 

 

САЩ правят, каквото са принудени

11-01-kutiВъв Вашингтон долавят страшните тенденции откъм Поднебесната и други конкуренти, но упорито го играят Гневния чичо Сам. Луднали са политици, банкери и медии в Щатите - анализ на д-р Илия Илиев.

 

 

 

 

 

 

№1 в Европа

admin-ajax-1Силует на Лука Модрич.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България