Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в сряда, 3 октомври 2018

Дават на общините част от пътните глоби

02_2И чиновници ще санкционират нарушители. Кметове искат целеви субсидии за превенция на бедствията. След като кметът е отговорен за всичко на територията на общината, нека той има право и средства да упражнява контрол.

 

 

 

Парите от ЕС нараснаха с 30%

16-01С 8% се увеличиха платените от бизнеса корпоративни данъци, 745 млн. лв. повече приходи от осигуровки до края на август.

 

 

 

 

 

Информацията е най-великото нещо в търговията

13-02Помощта на сегашните ни съюзници е като робство, казва бившият министър на външната търговия по времето на социализма Христо Христов в интервю за "Труд".

 

 

 

 

Компромис за дизеловите коли в Германия

18_4Собствениците ще получават до €10 000 премия, за да си купят нови модели. Разходите ще са за сметка на автомобилните производители.

 

 

 

 

Гърбът на Мей

32-1Силует на министъра на финансите на Великобритания Филип Хамънд.

 

 

 

 

 

Айварот го победи Западот...

11_kutiТова не са избори, а допитване, което имаше други цели и други задачи. Как да глътнат жабата, когато тази жаба е смяната на името на държавата ти - коментар на Костадин Филипов.

 

 

 

 

Нагласен ли е конкурсът за изтребителите?

10_1Експерти ще обсъждат и анализират офертите, политико-военна група ще излъчи победителя - анализ на Спирдон Спирдонов.

 

 

 

 

Патриотични игри 2018

14_1Русия демонстрира мощта си на военни изложения край Москва. Полша поиска от САЩ постоянна база на своя територия, но американските експерти са против. „Форт Тръмп“ ще даде повод на руснаците да се домилитаризират - статия на коментатора на "Труд" Димитър Гърдев.

 

 

Осем семейства управляват света

admin-ajaxТе контролират всичко. Те притежават всичко. За мен това е очевидно - казва рапърът Кулио в интервю за "Труд".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България