Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в сряда, 6 септември 2017

Замесват съпруга на Ирина Бокова в „Азербайджанска пералня“

02_01Журналистическо разследване разкри тайна каса за $2,9 млрд. на елита в Баку за лобисти в Европа и легализация на пари. Калин Митрев получил като консултант най-малко 425 000 евро, но твърди, че всичко е декларирано и обложено с данък в България.

 

 

 

 

 

Българи емигранти се завръщат в родината

admin-ajax58% по участниците в кариерен форум са се прибрали, на други 18% това им предстои. Най-голям е интересът на нашенците в Германия и Англия.

 

 

 

 

Глоби до 1000 евро по магистралите в Сърбия

08_01-1Западните съседи засичат за средна скорост от 1 септември. Полицаи вземат книжката на чужденците, ако не платят санкцията на пункта за тол такса. Плащането се вписва в касовата бележка за таксата.

 

 

 

 

 

Защо Иво Прокопиев се страхува от Стоян Мавродиев като шеф на ББР?

10-01Издателят на „Капитал“ е имал редица странни корпоративни сделки с ББР, макар да критикува банката именно за подобни операции - анализ на "Труд".

 

 

 

 

 

Ацо, кога си тръгваш?

11-01Атина и Скопие ще търсят нови отношения, за да превъзмогнат старите различия. Току виж фалшивата, стиропорна, антична и барокова фасада на центъра на Скопие изведнъж рухне и се разпадне - коментар на Костадин Филипов.

 

 

 

 

Съединението - ловка дипломация и национална решимост

13-01Винаги сме впечатлявали света не със сервилност и послушание, а с достойнство, воля, смели решения, казва историкът проф. Пламен Павлов в интервю за „Труд“.

 

 

 

 

 

 

Василеви се надсмиват над целия български народ

41-01След като източиха колкото бюджета на НЗОК за цяла година, Антоанета и Цветан Василеви се обявиха за спасители на човешки животи - коментар на "Труд".

 

 

 

Американска легенда

32_1Силует на Клинт Истууд.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България