Вижте акцентите в броя на "Труд" от понеделник, 13 ноември 2017

Бойко Борисов: Базите на ЦСКА са си техни

15_dsc_1874

Базите на ЦСКА са си на ЦСКА! Думите са на премиера Бойко Борисов след откриването на обновената зала “Фестивална”, която вече ще се казва “Асикс Арена”. Генерала бе “атакуван” с журналистически въпроси относно “горещия картоф” с “червения клуб”. “В отношенията между феновете не се меся – отсече Борисов. - Базата на ЦСКА си е на ЦСКА и за нищо друго не може да се използва. Това, което ние трябваше да осигурим - спокойствие и възможности да се развива клубът, ние сме го направили.

Път за Гърция

блокират днес в 16.30 ч

01-bansko

Банскалии за поредна година излизат на протест с искане за втора кабинка на лифта. Те ще блокират за кратко пътя Симитли - Гоце Делчев в 16,30 часа в понеделник. “Искаме да се сложи край на срамните опашки, глупаво е да имаш красив курорт от световна величина и да няма воля толкова години да се даде зелена светлина за един лифт”, коментират местните преди протеста. Те са гневни от това, че години наред са лъгани от политиците и получават напразни обещания.

 

Проф. Румен Ралчев

отново оглави тамплиерите у нас

5-1-2

Професор Румен Ралчев бе преизбран да оглави Ордена на рицарите тамплиери на Йерусалим - Велик Приорат България. Това стана на Великия съвет по време на 25-ия им Конвент. За заместник на Великия приор бе посочен Данчо Джиков, а за Велик Канцлер – Витан Иванов. Бяха назначени Великите офицери и приети и нови рицари и дами.

 

Оправдаха бившия

ректор на МУ-София

07-01

Бившият ректор на Медицинския университет в София – акад. Ваньо Митев не е бил в конфликт на интереси за това, че като управител на учебното заведение, е бил и ръководител на катедра. Това установи Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) след проверка по случая.

 

 

По време на Председателството ще направя изложба “Завръщането”

вежди рашидов

Интервю с председателя на комисията по култура в НС Вежди Рашидов

 

 

 

 

Превратите през 1917 г. превръщат Русия в бандитска страна

13-01-kuti

„Нямаше Добро, та Злото помогна“, гласи една руска поговорка - анализ на д-р Илия Илиев

 

 

 

Реформиране

или рапортуване

12-01

Докладите на ЕС се превърнаха в рутина и политически инструмент - коментар на Любомир Кючуков

 

 

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България